Üdvözöllek a Fórumban!
A Vatera fórumai elsősorban azt a célt szolgálják, hogy a felhasználók megoszthassák egymással a Vatera szolgáltatásaival, az online aukciós adásvétellel és a rendszer használatával kapcsolatos tapasztalataikat. Konkrét kérdés esetén, amennyiben a vaterától vár választ, kérjük, kattintson ide és tegye fel kérdését ügyfélszolgálatunknak. Köszönjük.
![]() ![]() |
2012-03-09 20:07
Létrehozva:
|
|
![]() Vigyázz! Veszélyes Vitrioltulajdonos! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 24 992 Regisztrált: 2008-03-25 16:08 Innen: Szüfrazsettkiképző Főállomás :) Azonosító: 128 349 |
Na, én pont ezt nem akarom megvárni, azaz szaladni a pénzem után... Mindegy, a remény hal meg utoljára (a lepényhal meg először, mint tudjuk) Ááá, nem biztos, hogy úgy jársz. Mikor szültök? -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2012-03-09 20:02
Létrehozva:
|
|
![]() Vigyázz! Veszélyes Vitrioltulajdonos! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 24 992 Regisztrált: 2008-03-25 16:08 Innen: Szüfrazsettkiképző Főállomás :) Azonosító: 128 349 |
A világért sem, tényleg, pedig megérdemelte volna az a gaz zaklató. Üzleti ügyben megbocsátható. -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2012-03-09 20:01
Létrehozva:
|
|
|
Tapasztalt fórumozó ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 2 654 Regisztrált: 2008-12-09 15:58 Azonosító: 343 894 |
Szerintem kicsit sem voltam undok, igaz ébren sem voltam teljesen, de jól idomítva beléptem a személyes menümbe és nekiálltam a dolgomnak. "Az élet önmagában rövid, de a szenvedések meghosszabbíthatják." Publilius Syrus Gondolkodom az aláíráscserén. A világért sem, tényleg, pedig megérdemelte volna az a gaz zaklató. |
|
|
|
2012-03-09 19:54
Létrehozva:
|
|
Ha én ilyet tennék, mármint felébreszteném az Mea culpa, mea maxima culpa, mondogatnám egyvégtében. Szerintem kicsit sem voltam undok, igaz ébren sem voltam teljesen, de jól idomítva beléptem a személyes menümbe és nekiálltam a dolgomnak. "Az élet önmagában rövid, de a szenvedések meghosszabbíthatják." Publilius Syrus Gondolkodom az aláíráscserén. -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2012-03-09 19:45
Létrehozva:
|
|
|
Tapasztalt fórumozó ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 2 654 Regisztrált: 2008-12-09 15:58 Azonosító: 343 894 |
Na most jól eltöltöttem az időmet zenehallgatással, mert persze még lapozgattam egy darabig. Ha én ilyet tennék, mármint felébreszteném az Mea culpa, mea maxima culpa, mondogatnám egyvégtében. A hozzászólást -vidaeff- szerkesztette a következő időpontban: 2012-03-09 19:47 |
|
|
|
2012-03-09 19:28
Létrehozva:
|
|
Jó nagyon. A nem szinkronizált változat, angol felirattal tanulni is remek. Én DVD-n, ha van rá mód mindig így nézek filmet. Ez a mozi jövő hét kedden lesz adásban! Na most jól eltöltöttem az időmet zenehallgatással, mert persze még lapozgattam egy darabig. -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2012-03-09 19:04
Létrehozva:
|
|
|
Kár, hogy nagyon fiatal a zene. Nem nyúlhatok törvényesen hozzá, pedig ezt: h ttp://www.youtube.com/watch?v=LnaZqHy2ZHE gyönyörűen meg tudnánk csinálni. Na de ne linkelgessünk. Bár ez utóbbinál nekem egy TeszVesz reklám is bejött. Jó nagyon. A nem szinkronizált változat, angol felirattal tanulni is remek. Én DVD-n, ha van rá mód mindig így nézek filmet. Ez a mozi jövő hét kedden lesz adásban! |
|
|
|
2012-03-09 18:47
Létrehozva:
|
|
Nagy mozi. A magyarítás sem rossz Bessenyeivel. h ttp://operett.network.hu/video/operettegyveleg/bessenyei_ferenc__ha_en_gazdag_lennek Ezen a felvételen jelen voltam. Kár, hogy nagyon fiatal a zene. Nem nyúlhatok törvényesen hozzá, pedig ezt: h ttp://www.youtube.com/watch?v=LnaZqHy2ZHE gyönyörűen meg tudnánk csinálni. Na de ne linkelgessünk. Bár ez utóbbinál nekem egy TeszVesz reklám is bejött. -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2012-03-09 18:11
Létrehozva:
|
|
|
|
|
|
|
2012-03-09 17:44
Létrehozva:
|
|
Ha én gazdag lennék, temetném a munkát. h ttp://www.youtube.com/watch?v=RBHZFYpQ6nc Nekem ez az. Örökké. -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2012-03-09 17:33
Létrehozva:
|
|
|
Nem tudom, ezért nem is vitatkozhatok. Ha én gazdag lennék, sem várnék mást, mint amit most elvárok. Tisztességes, emberi bánásmódot és nem kellene, hogy körülöttem forogjon a világ a pénzemért. Azt most is elvárom (talán nem is jó szó), hogy pár ember gondoljon rám és fontos legyek nekik, de nem várom azt, hogy ennek az érzésnek a halvány visszfényét pénzért megvehessem, mert az csak illúzió. Ebben a kérdésben is másképpen gondolkodunk, de ezt tudjuk egymásról és jó is ez így. Ha én gazdag lennék, temetném a munkát. A másik vastagított szöveghez: nagy igazságot mondtál, mert ezt megvenni bizony nem lehet, isten pénze sem lenne elég. Csak emberséggel, pici szerencsével lehet kiérdemelni. A hozzászólást -vidaeff- szerkesztette a következő időpontban: 2012-03-09 17:35 |
|
|
|
2012-03-09 17:25
Létrehozva:
|
|
Vagy lehet szándékosan így írták meg a progit. Hogy a Dunának menjen az, aki sokáig halogatta a vásárlást. -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2012-03-09 17:01
Létrehozva:
|
|
|
Élő szövet a belső fémvázon ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 5 356 Regisztrált: 2007-03-01 14:14 Innen: Future Azonosító: 66 |
Attól még egész jól elvagyunk. Különös, most az ajánlott aukciókban egy olyan cuccot láttam, ami már több mint egy fél órája el lett adva. Gondolom, ez nem túl jó üzlet így. Ez az: http://antik.vatera.hu/porcelan/figuralis_...list_rating.php Gondolom lassú a rendszer. Vagy lehet szándékosan így írták meg a progit. Who knows? -------------------- Szeretem amikor az okos hülyéskedik, de utálom mikor a hülye okoskodik.
|
|
|
|
2012-03-09 16:58
Létrehozva:
|
|
Megszoktam már, hogy mindent másképpen látunk. Attól még egész jól elvagyunk. Különös, most az ajánlott aukciókban egy olyan cuccot láttam, ami már több mint egy fél órája el lett adva. Gondolom, ez nem túl jó üzlet így. Ez az: http://antik.vatera.hu/porcelan/figuralis_...list_rating.php A hozzászólást -zejopy- szerkesztette a következő időpontban: 2012-03-09 16:58 -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2012-03-09 16:41
Létrehozva:
|
|
|
Élő szövet a belső fémvázon ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 5 356 Regisztrált: 2007-03-01 14:14 Innen: Future Azonosító: 66 |
Megszoktam már, hogy mindent másképpen látunk. -------------------- Szeretem amikor az okos hülyéskedik, de utálom mikor a hülye okoskodik.
|
|
|
|
2012-03-09 15:23
Létrehozva:
|
|
Ezzel kapcsolatban akarok mondani egy apróságot amire 35 voltam mire rájöttem: Az egész világ egy illúzió! -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2012-03-09 15:20
Létrehozva:
|
|
|
Nem tudom, ezért nem is vitatkozhatok. Ha én gazdag lennék, sem várnék mást, mint amit most elvárok. Tisztességes, emberi bánásmódot és nem kellene, hogy körülöttem forogjon a világ a pénzemért. Azt most is elvárom (talán nem is jó szó), hogy pár ember gondoljon rám és fontos legyek nekik, de nem várom azt, hogy ennek az érzésnek a halvány visszfényét pénzért megvehessem, mert az csak illúzió. Ebben a kérdésben is másképpen gondolkodunk, de ezt tudjuk egymásról és jó is ez így. Ezzel kapcsolatban akarok mondani egy apróságot amire 35 voltam mire rájöttem: Az egész világ egy illúzió! -------------------- Szeretem amikor az okos hülyéskedik, de utálom mikor a hülye okoskodik.
|
|
|
|
2012-03-09 15:14
Létrehozva:
|
|
Áhh, egyáltalán nem. Nem tudom, ezért nem is vitatkozhatok. Ha gazdag lennék el is várnám, hogy kiudvarolják a pénzemet, közben kávéval/szendviccsel kínáljanak mialatt a kényelmes bőrfotelben ülve hallgatom a marketingest és körülöttem sürög mindenki. Ez a normális azokért a horror árú termékekért és szolgáltatásokért amelyeket rájuk sóznak. Valamit valamiért... Ha én gazdag lennék, sem várnék mást, mint amit most elvárok. Tisztességes, emberi bánásmódot és nem kellene, hogy körülöttem forogjon a világ a pénzemért. Azt most is elvárom (talán nem is jó szó), hogy pár ember gondoljon rám és fontos legyek nekik, de nem várom azt, hogy ennek az érzésnek a halvány visszfényét pénzért megvehessem, mert az csak illúzió. Ebben a kérdésben is másképpen gondolkodunk, de ezt tudjuk egymásról és jó is ez így. -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2012-03-09 15:01
Létrehozva:
|
|
|
... de akik nálad azért vannak ott, mert megengedhetik maguknak a lomjaidat, azok felvállalhatják az ezzel járható buktát is... Áhh, egyáltalán nem. Ne gondold azt, hogy így van. (bár a helyedben lehet én is ezt hinném) Az én vevőim nem gazdagok. Egyik sem. Tehetősek, vagy jómódúak, vagy egyszerűen csak összegyűjtik a sz*rjaimra a pénzt. Viszont ugyanúgy fáj nekik 20e. ft elvesztés mint akárki másnak.(sőt sokszor jobban) A gazdag az más kategória de az meg nem vásárol tőlem, sőt a Vaterán sem nagyon. Őket nem érdekli ez az egész. Ők bemennek a szalonba és kiudvarolják belőlük a pénzt.(legtöbbjük méltóságon alulinak érezné ha licitoldalon venne bármit is) Nekik kell az, hogy felhajtás legyen körülöttük, hogy éreztessék velük, hogy most aztán ők milyen rohadt nagy dolgot visznek végbe azzal, hogy megvásárolják azt az xy luxuscikket. Ők 2 millióért vesznek Vertut nem 200.000-ért 8800 Sirocco-t. Nekik amit én árulok filléres kacat. De tudod mit? Igazuk is van. Ha gazdag lennék el is várnám, hogy kiudvarolják a pénzemet, közben kávéval/szendviccsel kínáljanak mialatt a kényelmes bőrfotelben ülve hallgatom a marketingest és körülöttem sürög mindenki. Ez a normális azokért a horror árú termékekért és szolgáltatásokért amelyeket rájuk sóznak. Valamit valamiért... -------------------- Szeretem amikor az okos hülyéskedik, de utálom mikor a hülye okoskodik.
|
|
|
|
2012-03-09 14:01
Létrehozva:
|
|
Ez főleg nem téged fog érinteni hanem azokat akik nagyobb értékű lomokat árulnak ahogyan én is. Mondjuk nekem szavam nem lehet mert a vevőim általában csak annyit kérdeznek: "hová utalhatok?". De ha csak 1 vevőm megy el emiatt, azért nem biztos, hogy kárpótol majd a másik 20 akik gond nélkül utalnak. Akik kis értékű portékát árulnak ott értelemszerűen a vevők jobban meg merik kockáztatni majd az előre utalást - ahogy eddig is - lévén kevesebb pénzt bukhatnak ha bármilyen gond van. Persze ahogyan említetted is neked/nekünk már azért ki van taposva az ösvény, valamit már letettünk az asztalra így sokkal könyebb mint annak az eladónak akinek mondjuk csak 4 pozitívja van. Azt hiszem, minden viszonylagos. A kicsi és a nagy közötti különbségről beszélek. Ami az én vevőkörömnek megkockáztatható összeg, az sem megkockáztatható azoknak, akik másképpen, nehezebben élnek. Az én vevőim nálad csak nézelődnek, csodálkoznak. de akik nálad azért vannak ott, mert megengedhetik maguknak a lomjaidat, azok felvállalhatják az ezzel járható buktát is. Na és az esetleges csalódásuk enyhítésére ők megengedhetik azt is maguknak, hogy megoldásért ne a rendőrséghez forduljanak. -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
![]() ![]() |
| Szöveges verzió | A pontos idő: 2013-05-22 07:28 |