Súgó - Keresés - Felhasználók - Naptár
Teljes verzió: Melyik Csopper A Jobb
Vatera.hu Fórum > Kategória témák > Autók, motorok
akarmibarmi
Sziasztok! Copper motor vásárlás előtt állok és szeretnék véleményeket, hogy melyik tipus a leg "jobb"a három közül: Honda,Suzuki,Yamaha. Gondolok itt ár, javítási költség, anyag költség, strapabírás, tankolás szempontjából. Aki tud segítsen. Köszi: Zoli
Streetsweeper
Szia! Attól is függ mekkora mocit akarsz venni. Gondolom első lenne, ebben a kategóriában. Én is idén kezdtem motoros pályafutásomat, és utánajártam ezeknek a dolgoknak. Nálam is ez a három tipus volt nyerő. Végül a Yamahánál maradtam. Mivel nem vagyok nagy méretű, egy 550-es Viragot vettem. És nagyon meg vagyok vele elégedve. A költségek terén csak a saját tapasztalataimat mondhatom. 14 éves mocit vettem, 700ezer körül mennek most, a fiatalabbakat 1millió körül árulják.
Mikor megvettem, teljes tatarozást csináltak rajta, ebben volt alkatrészcsere, meg a szokásos olajcsere, gyertya stb. és 25ezerből jött ki kb.
Jól bírja a strapát, erős motorja van és szépen harap. kipróbáltam a végsebességét is ahol még stabil, jó úton max 140, rosszabb úton 110-120 között kezd rángatni. Fogyasztás még tesztelés alatt, de kb 4-5 litert eszik.
Röviden ennyit tudok róla mondani.

üdv: Berni
BT 1100
Mindhárom motor márka nagyon jó! A szervíz költségek is közel vannak egymáshoz. Az alapján dönts, hogy melyik tetszik neked a legjobban.
kawazsolti
Mind a 3 mocit próbáld ki ! És utána próbálj ki egy kawasakit!!!! Én a kawasakit ajánlom! headbang.gif
Hermes01
Yamahából az 1300-as tökéletes. A Hondából is az a nyerő. A kisebb dragokat 30 000km után "illik" eladni. A 800-as Suzukiknak a blokkja a legjobb része, de vagy használt, vagy új és inkább a Kawa 800-as ill. 900-as gépeket venném. Ha van zsozsó, akkor jöhetnek természetesen az izmosabb Kawák.
A szöveges verzió nem adja vissza az eredeti lap tatalmát korrektül, nincsenek képek és formázott szövegek, az eredeti verzió megtekintéséhez: Kattints ide!.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.