Súgó - Keresés - Felhasználók - Naptár
Teljes verzió: Retro Rallyra 1990 Előtti Volga M24-et Keresek!
Vatera.hu Fórum > Kategória témák > Autók, motorok
Cserto
Sziasztok! Retro rally futamára keresek Volga M24-et. director.gif

Kizárólag 1990 előtti gép jöhet szóba, ami jó állapotú. Miért pont Volga? Ezen az eseményen olyan járművekkel vehet részt benne az indulók, melyek népautóként egykor az utcakép meghatározói voltak. Hozzám pedig a Volga áll közel. Gyerekként mindig megbámultam amikor a tsz-elnök elhúzott előttünk...! headbang.gif

Szóval a Retro Rallyn kizárólag 20 évnél korosabb járművel lehet nevezni. blink.gif 2010 augusztusában 15 nap, 12 ország, 7500 kilométer. vár a kiválasztott járműre (és persze ránk). Nem lényegtelen tehát a kocsi műszaki állapota.

Amúgy baromira izgalmas az egész futam, nézz utána a neten, ha érdekel miről van szó! A start után a mezőny áthalad Szlovákián, Csehországon, Németországon, ahonnét kompon átkel Dániába, majd megérkezik Svédországba és elhalad Norvégia lélegzetelállító északi csücskéig a fjordok mentén, hogy azután Finnországot átszelve elhagyja a Skandináv-félszigetet. A csapatok kompon átkelnek Észtországba, és a Baltikumon Lettország, Litvánia felfedezésével Lengyelország, Szlovákia után végül Magyarországra visszaérkezve Budapesten zárják a futamot.

Várom a Volgások visszajelzését! Üdv! thank_you.gif

Cserto
Cserto
Nem vicceltem!!!! headbang.gif headbang.gif headbang.gif
A szöveges verzió nem adja vissza az eredeti lap tatalmát korrektül, nincsenek képek és formázott szövegek, az eredeti verzió megtekintéséhez: Kattints ide!.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.