Súgó - Keresés - Felhasználók - Naptár
Teljes verzió: Panasonic Merevlemezes Kamera-tapasztalatok?
Vatera.hu Fórum > Kategória témák > Fényképező, videokamera
Podvora
Sziasztok!A segítségeteket szeretném kérni.Vásároltam egy SDR-H80-as kamerát.Először este próbáltam ki és baromira nem tetszett a képe.Visszavittem a boltba,de "megnyugtattak",hogy ez ilyen,ha nincs elegendő fény,vacak a kép.Valóban,napfénynél kielégítő a minőség,de pl szobai(teljes) világításnál homályos,sötét.A 15 éves Sony(kazettás) kamerám sokkal jobb képeket csinál este is szobában is.Szerintetek tényleg "ez ilyen",illetve hol-hogyan tudnám összehasonlítani ugyanilyen másik kamerával?Köszönöm a válaszokat! Csaba
mikeshadow
IDÉZET(Podvora @ 2010-04-07 08:18) *
Sziasztok!A segítségeteket szeretném kérni.Vásároltam egy SDR-H80-as kamerát.Először este próbáltam ki és baromira nem tetszett a képe.Visszavittem a boltba,de "megnyugtattak",hogy ez ilyen,ha nincs elegendő fény,vacak a kép.Valóban,napfénynél kielégítő a minőség,de pl szobai(teljes) világításnál homályos,sötét.A 15 éves Sony(kazettás) kamerám sokkal jobb képeket csinál este is szobában is.Szerintetek tényleg "ez ilyen",illetve hol-hogyan tudnám összehasonlítani ugyanilyen másik kamerával?Köszönöm a válaszokat! CsabaÉn is vettem egy fullHd kamerát a régi szallagos mini dv helyett. Az kb szerintem ugyan olyan minőség. De szerintem a legjobb a mini dv-nél is régebbi nem digitális szallagosom volt a jó üreg sonyhandycam. Annak viszont a vágása volt macerás.
mikeshadow
Néztem a te panasonicod leírását. Azt kell hogy mondjam nem túl jók a paraméterei, azon az áron már fullHd-s memoriakártyásat is lehet kapni.
A szöveges verzió nem adja vissza az eredeti lap tatalmát korrektül, nincsenek képek és formázott szövegek, az eredeti verzió megtekintéséhez: Kattints ide!.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.