IDÉZET(Robin71 @ 2011-09-07 09:34)

Morogni szeretnék. Nagyon. Nem tudom, hogy új divat-e, vagy régi, vagy hogy csak engem idegesít-e ez, vagy mást is, sőt, azt se tudom szigorúan tilos-e vatera szabályzata alapján vagy nem, de engem mérhetetlenül dühít, mikor sokadik olyan aukcióval találkozom, aminek a termék nevében, és/vagy a lírásában is az szerepel, hogy 1 ft-ról indul az aukció, sőt, van aki még azt is odabiggyeszti, hogy NMÁ, azaz nincs minimál ár (bár lehet, hogy ez esetében azt jelenti, hogy nanemá?

)
Ez konkrétan a vásárlók megtévesztése. Hazugság. Becsapás.
Kérem az illetékes elvtársakat a törvény teljes szigorával lecsapni méltóztassanak ezen esetekben

A szocializmusnak vége, meg az oroszok is kimentek.
A 1FTNMÁ jelző teljesen normális. Sokan hirdetnek meg 1 forintos aukciót, de van aki odabiggyeszt egy minimálárat és hiába licitálnak nem nyer senki, amíg felül nem licitálja a minimálárat - amit nem is biztos hogy tudunk.
Szerintem az a hülyeség, ha valaki 1 forintos aukciónak (aminek nulla a feltöltési díja) minimálárat szab meg 100.- forintért (mert annak meg ennyi a díja). Meg ha nem akarja 1 forintért eladni, ne tegye fel 1-ért. Na mindegy.
Senki nincsen megtévesztve, becsapva. Ez csak egy üzleti fogás, mindenki szíve joga, hogy bedől ennek vagy sem.