Köszönöm! 
És örülök, hogy nem voltam bonyolult. Nem voltál bonyolult, jól megértettem.
Na, most érkezett tőle egy bazi hosszú levél, amiben már sérteget is és felháborodik, hogy mit képzelek magamról.
Nem is értem. Most elszállt az agyam tőle és inkább nem válaszoltam, majd holnap, de nem is tudom mi lenne a jó megoldás. Ezek után tényleg semmi kedvem eladni neki, főleg, hogy szerinte még mindig nem stimmel a ptkg. pedig már belinkeltem neki a posta hivatalos oldalát. Tényleg nem értem, de most már gondolkozom, hogy valóban én vagyok a világ dolgaiban kevésbé tájékozott:).
Közben írtam a vaterának is, akik nagyon gyorsan válaszoltak (külön köszönet!) és elvileg ha nem hajlandó ajánlottan kérni, akkor elállhatok a vásárlástól, de most ebbe is belement, viszont most már egyre inkább nem kívánom neki eladni a terméket, hiszen még meg sem érkezett és már "anyázik", akkor mi lesz utána?
Pedig olyan kedves voltam...
És Ő lenne az én kis gyöngyszemem: http://www.vatera.hu/user/rating/rating.php?id=9763086
És örülök, hogy nem voltam bonyolult. Nem voltál bonyolult, jól megértettem.
Na, most érkezett tőle egy bazi hosszú levél, amiben már sérteget is és felháborodik, hogy mit képzelek magamról.
Közben írtam a vaterának is, akik nagyon gyorsan válaszoltak (külön köszönet!) és elvileg ha nem hajlandó ajánlottan kérni, akkor elállhatok a vásárlástól, de most ebbe is belement, viszont most már egyre inkább nem kívánom neki eladni a terméket, hiszen még meg sem érkezett és már "anyázik", akkor mi lesz utána?
Pedig olyan kedves voltam...
És Ő lenne az én kis gyöngyszemem: http://www.vatera.hu/user/rating/rating.php?id=9763086
Ilyen esetben azt szoktam válaszolni, hogy amikor megkapta a csomagot, legyen kedves ellenőrizni a pecsétet. Amennyiben eltérést talál, visszautalom az árat.
Ne állj el a vásárlástól, mert jogosan ad negát, ha belement az ajánlottba.
Különös, engem is egy TV-ről vásárló ember szadizott ki a postaköltséggel.
Már rég megkapta a cuccot, de nem értékelt. Nagyon ronda hangnemben írt ő is. Sikerült nyugodtnak maradnom, lerendeztem a dolgot.
Kellemetlen az ilyen adásvétel. Nem is tudom, mire jó.