Súgó - Keresés - Felhasználók - Naptár
Teljes verzió: Aukciózással Kapcsolatos Kérdések
Vatera.hu Fórum > Általános > Aukciók
Oldalak: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102, 103, 104, 105, 106, 107, 108, 109, 110, 111, 112, 113, 114, 115, 116, 117, 118, 119, 120, 121, 122, 123, 124, 125, 126, 127, 128, 129, 130, 131, 132, 133, 134, 135, 136, 137, 138, 139, 140, 141, 142, 143, 144, 145, 146, 147, 148, 149, 150, 151, 152, 153, 154, 155, 156, 157, 158, 159, 160, 161, 162, 163, 164, 165, 166, 167, 168, 169, 170, 171, 172, 173, 174, 175, 176, 177, 178, 179, 180, 181, 182, 183, 184, 185, 186, 187, 188, 189, 190, 191, 192, 193, 194, 195, 196, 197, 198, 199, 200, 201, 202, 203, 204, 205, 206, 207, 208, 209, 210, 211, 212, 213, 214, 215, 216, 217, 218, 219, 220, 221, 222, 223, 224, 225, 226, 227, 228, 229, 230, 231, 232, 233, 234, 235, 236, 237, 238, 239, 240, 241, 242, 243, 244, 245, 246, 247, 248, 249, 250, 251, 252, 253, 254, 255, 256, 257, 258, 259, 260, 261, 262, 263, 264, 265, 266, 267
freenapsugar_v
Sziasztok!

Nekem egy problémám van: egy hölgy (lsx454), aki akción hirdetett két kissapkát, amit a licit vége előtt egy másik regisztrációval leüttetett, és még aznap, vagy másnap újra kirakta értékesítésre. Az ilyen hozzáállás megengedett? Mert akkor nincs értelme az aukciónak, ha ilyen csalásokat megengedhet magának valaki.

Köszi a választ!
svejku
IDÉZET(freenapsugar_v @ 2012-02-19 20:07) *
Sziasztok!

Nekem egy problémám van: egy hölgy (lsx454), aki akción hirdetett két kissapkát, amit a licit vége előtt egy másik regisztrációval leüttetett, és még aznap, vagy másnap újra kirakta értékesítésre. Az ilyen hozzáállás megengedett? Mert akkor nincs értelme az aukciónak, ha ilyen csalásokat megengedhet magának valaki.

Köszi a választ!

Nem megengedett. Tőled is kérem az aukció linkjét, oszt' megnézzük közelebbről.
zejopy
IDÉZET(freenapsugar_v @ 2012-02-19 20:07) *
Sziasztok!

Köszi a választ!

Szia!

Ha már lejárt az aukció, akkor a kapcsolatfelvételen keresztül tudod jelezni a gyanúdat. Ha nem csak gyanú, hanem a Vatera bizonyosságot lát, akkor megteszik a kellő intézkedéseket.
Ha valóban önlicit van, akkor azt nagyon szigorúan veszik. smile.gif
freenapsugar_v
IDÉZET(zejopy @ 2012-02-19 20:26) *
Szia!

Ha már lejárt az aukció, akkor a kapcsolatfelvételen keresztül tudod jelezni a gyanúdat. Ha nem csak gyanú, hanem a Vatera bizonyosságot lát, akkor megteszik a kellő intézkedéseket.
Ha valóban önlicit van, akkor azt nagyon szigorúan veszik. smile.gif

Köszi a gyors választ!!
vmolnar
Hogyan tudok levédeni egy licitet. Van egy ülőgarnitura, amit meg szeretnék vásárolni. Akárhányszor licitálok, valaki túlszárnyalja, mert van egy védett licitje. Szeretnék én is ilyet beállítani, de nem találom, hol kell.
Köszönöm.
zejopy
IDÉZET(vmolnar @ 2012-02-19 21:57) *
Hogyan tudok levédeni egy licitet. Van egy ülőgarnitura, amit meg szeretnék vásárolni. Akárhányszor licitálok, valaki túlszárnyalja, mert van egy védett licitje. Szeretnék én is ilyet beállítani, de nem találom, hol kell.
Köszönöm.

Csak írd be az üres négyzetbe azt a számot, amennyit maximum megadnál a cuccért.smile.gif
vmolnar
IDÉZET(zejopy @ 2012-02-19 21:58) *
Csak írd be az üres négyzetbe azt a számot, amennyit maximum megadnál a cuccért.smile.gif

Kösz, de nem ez volt a kérdésem. Nagyon vicces. Ha-ha.
zejopy
IDÉZET(vmolnar @ 2012-02-19 22:09) *

blink.gif
VateraBenz

Ha nem sikerült értelmeznie a kérdésére kapott (helyes!) választ, akkor ne a másik félben keresse a hibát.
http://www.vatera.hu/segitseg/licitalas_va...5/lev%C3%A9dett
vidaeff
Már megbocsásson kérem, de ezt így kell csinálni. Amennyit Önnek megér maximum, annyit beír az "ön ajánlata" ablakba.
svejku

Pedig tényleg így kell. good2.gif
vmolnar
IDÉZET(svejku @ 2012-02-19 22:22) *
Pedig tényleg így kell. good2.gif

Bocs, köszönöm mindenkinek a választ, de sajnos, ez nálam nem működik. sad.gif
Gőzöm sincs, miért.
Ezért gondoltam, hogy valaki csupán viccel velem.
zejopy
IDÉZET(vmolnar @ 2012-02-19 23:11) *
....
Ezért gondoltam, hogy valaki csupán viccel velem.

Előfordul, hogy viccelünk, elsősorban a csevegőben, de máshol is. De soha nem adunk fals információt a kérdezőknek. Eléggé gusztustalan lenne.
Miért nem működik?
svejku
IDÉZET(zejopy @ 2012-02-19 23:14) *
Előfordul, hogy viccelünk, elsősorban a csevegőben, de máshol is. De soha nem adunk fals információt a kérdezőknek. Eléggé gusztustalan lenne.
Miért nem működik?

Igen, előfordul, hogy viccelődünk, de tényleg leginkább a segítőkészség jellemző.
Szóval hogyan nem működik? Beírod a saját legnagyobb, komoly ajánlatodat, és mégsem te vagy a nyerő? Akkor másnak még nagyobb (hasonló módon beírt) védett ajánlata van. De ilyenkor rögtön jön egy üzenet, hogy "egy másik felhasználónak az Ön ajánlatánál magasabb ajánlata van, tegyen nagyobbat" (vagy, valami tartalmilag hasonló).
Vagy mi van? Írd le légyszi, hogy mit csinálsz, és mi nem működik.
hytech

Ugye?

Ilyen Vicces ez a Vatera!

Vagy nem?

De!

43.gif
goya123
...
Ha jó tudom az önlicit tilos...
VateraBenz
IDÉZET(goya123 @ 2012-02-20 13:13) *
...
Ha jó tudom az önlicit tilos...

Tisztelt goya123!

Jól tudja.
Amennyiben szabálytalanságot észlel, a terméklapon a szabálytalan aukció szövegre kattintva vagy lejárt aukció esetén a kapcsolatfelvételen keresztül jelezze és a felelős kolléga indokolt, bizonyítható esetben megteszi a szükséges intézkedéseket. Köszönjük!
kozracz
IDÉZET(pirostizes @ 2012-02-19 18:59) *
jó estét mindenkinek!
Nekem olyan problémám lenne,hogy vásároltam egy terméket garancia nincs rá,a termék a leírás szerint új,de amint megkptam kiprobáltam és nem működik.Érdeklődnék hogy ilyenkor mit lehet tenni.

Üdv Mindenkinek! Szerencsés vagy. én vásároltam egy új terméket, használhatatlan, több éves készüléket kaptam. Az eladót a föld nyelte se telefonon, se levelezés útján nem lehet utol érni. Értesítettem a Vaterát, levélmásolatokat küldtem ,egy idő után negatívat adtam, azonnal elérhető állapotba került a kedves eladó, viszonozta egy bosszú negatívval, rágalmazás, ocsmány szöveg, minden megtalálható. Kértem töröljék a bosszú negatívat.Nem foglaltak állást egyik fél mellett sem, a durva, hazug szövegel, nem azonosultak, de nem is tettek semmit.Érdemes felemelni a szavad a becstelen eladókkal szemben? Na ilyenkor mi a teendő? Neked még van esélyed, hogy az eladóval egyezkedni tudjál.Sajnos ki vagyunk szolgáltatva, úgy az eladásnál, mint a vásárlásnál a csalóknak.
bebe524
Sziasztok!

próbáltam vásárolni egy mobiltelefont villámáron, de a kosár kifizetése során azt mondta a rendszer, hogy a kosár tartalma 50e Ft feletti, keressek olcsóbbat!!!! miért nem hagyja a rendszer megvásárolni azt, amit akarok???!!! kerüljön az bármibe!

köszönettel

Bébé

megtaláltam a választ az általános szerződési feltételekben :-(
zejopy
Kedves Benz! smile.gif

http://www.vatera.hu/user/rating/rating.php?id=2773272
Ő miért maradt kék? Azt hittem mindenki besárgul.
VateraMod
IDÉZET(zejopy @ 2012-02-21 10:17) *
Kedves Benz! smile.gif

http://www.vatera.hu/user/rating/rating.php?id=2773272
Ő miért maradt kék? Azt hittem mindenki besárgul.

Tisztelt zejopy,

vásárlás után a felhasználó nem erősítette meg a regisztrációját.
zejopy
IDÉZET(VateraMod @ 2012-02-21 13:28) *
Tisztelt zejopy,

vásárlás után a felhasználó nem erősítette meg a regisztrációját.

Kedves VéeM! smile.gif

Köszönöm a választ. Ezek szerint nem jól értek valamit. Azt hittem automatikusan megszűnt a kék reg. Vagy a régi kékek már úgy maradnak? Aki új, az már nem kék. Ugye?
Nem szeretnék próbaképpen egy új reget csinálni, azért kérdezgetek ám.
Üdv, szép napot.smile.gif
VateraBenz
IDÉZET(zejopy @ 2012-02-21 13:37) *
Kedves VéeM! smile.gif

Köszönöm a választ. Ezek szerint nem jól értek valamit. Azt hittem automatikusan megszűnt a kék reg. Vagy a régi kékek már úgy maradnak? Aki új, az már nem kék. Ugye?
Nem szeretnék próbaképpen egy új reget csinálni, azért kérdezgetek ám.
Üdv, szép napot.smile.gif

Kedves zejopy!

A kék szín megmarad a reg nélküli vásárlóknak. A regisztrált, de nem ellenőrzött felhasználók (régen ők voltak a kékek) besárgultak és beolvadtak az eddigi ellenőrzött felhasználók közé. Ezzel egyidejűleg megszűnt az sms ellenőrzés.
zejopy
IDÉZET(VateraBenz @ 2012-02-21 15:07) *
Kedves zejopy!

A kék szín megmarad a reg nélküli vásárlóknak. A regisztrált, de nem ellenőrzött felhasználók (régen ők voltak a kékek) besárgultak és beolvadtak az eddigi ellenőrzött felhasználók közé. Ezzel egyidejűleg megszűnt az sms ellenőrzés.

Kedves Benz! smile.gif

Köszönöm, értem. Nagyon kedves. air_kiss.gif
Bigdept
Ha a lealkudtuk.hu-n veszek valamit, utalok, aztán a cuccnak se híre, se hamva, e-mailokra nem kapok választ, akkor ezzel hova kell menni?
zejopy
IDÉZET(Bigdept @ 2012-02-23 12:48) *
Ha a lealkudtuk.hu-n veszek valamit, utalok, aztán a cuccnak se híre, se hamva, e-mailokra nem kapok választ, akkor ezzel hova kell menni?

Szerintem ugyanaz a menet, mint egyéb esetben. Sajnálom.sad.gif
Bigdept
IDÉZET(zejopy @ 2012-02-23 12:53) *
Szerintem ugyanaz a menet, mint egyéb esetben. Sajnálom.sad.gif

Végül kaptam választ, csak abban is kérdeztek :-) Kicsit lassúak. A napon küldök, B napon válaszolnak, visszaírok egyből, C nap mire erre is válasz jön...
zejopy
IDÉZET(Bigdept @ 2012-02-24 21:06) *
Végül kaptam választ, csak abban is kérdeztek :-) Kicsit lassúak. A napon küldök, B napon válaszolnak, visszaírok egyből, C nap mire erre is válasz jön...

És mire juttok? Vagyis hogy áll a dolog? Tegyél már be egy linket.smile.gif Köszi.
dawnko
sziasztok

érdeklődni szeretnék olyanoktól,akik már többször emelték ki az aukciójukat a főoldalra, tervezek felrakni egy nagy ruhacsomagot, viszonlag drága ,neves márkájú darabokkal ( persona, björn borg, miss misso, Blue Nature ... ) közel 70-80 ezer forint értékben , érdemes a főoldalra kiemelni 1.000 ft-ért, vagy ha jó az aukció úgyis rátalálnak az emberek? Volt egy hasonló aukcióm, 70 ezeres kiemelés nélkül 280 an nézték meg ( néha kikerült az ajánlott aukciók közzé is ) és kb 10 megfigyelőm volt rá. Mit gondoltok?

köszi
Badalabum
Egy gyors kérdésem lenne: Sokszor látom, hogy az 1 forintos aukciók nem kelnek el.
és látok olyan esetet is amikor van rá licit, de az csak egy forint. hmm... de egy forint nincs. smile.gif Most akkor tulajdonképpen ingyen megszerzem a termék tulajdonjogát. Ez így normális? nem lesz a vevő kiakadva, hogy az nem így van ám én nem adom annyiért? És ezt a vevő köteles mindíg elfogadni? (jah minimál ár nincs). Nem tom néha félnék személyesen odamenni azt átvenni ingyen blink.gif rolleyes.gif
Jah és van ennek időkorlátja? leadhatom az egy forintos licitemet az utolsó percben is??
A válaszokat előre is köszönöm.
vidaeff
IDÉZET(Badalabum @ 2012-02-26 00:43) *
Egy gyors kérdésem lenne: Sokszor látom, hogy az 1 forintos aukciók nem kelnek el.
és látok olyan esetet is amikor van rá licit, de az csak egy forint. hmm... de egy forint nincs. smile.gif Most akkor tulajdonképpen ingyen megszerzem a termék tulajdonjogát. Ez így normális? nem lesz a vevő kiakadva, hogy az nem így van ám én nem adom annyiért? És ezt a vevő köteles mindíg elfogadni? (jah minimál ár nincs). Nem tom néha félnék személyesen odamenni azt átvenni ingyen blink.gif rolleyes.gif
Jah és van ennek időkorlátja? leadhatom az egy forintos licitemet az utolsó percben is??

Szép estét(?) éjjelt! rolleyes.gif
Csak a szabályok angry2.gif ismeretében és a magam smiley-char124.gif nevében beszélhetek. Ha nincs több licit, csak egy, akkor bizony ingyen az Öné. Ez így teljesen normális. Magam jártam már így, mint eladó, de nem voltam kiakadva. Vevőként is nyertem el régebben egy forintért könyvet és akkori eladó nagyon is kedves volt. Jó szívvel gondolok rá. wave.gif Oda kell adni a holmit, nincs apelláta.A tisztesség így kívánja. Meg a piactér szabályai! A legutolsó pillanatban is licitálhat természetesen. rolleyes.gif Vannak az egyforintosok közt egészen nélkülözhetetlen holmik, mint ez itt: A minikönyv Számomra kifürkészhetetlen módon sokadik körben senkinek nem kell, még ingyen sem. dontknow.gif Pedig biztosíthatom, ha a személyes átvételnél szimpatikusnak találom a boldog nyertest, akár egy teával is megkínálom és közben megbeszélhetjük a ma már árnyaltabb megítélésű szerző áprilisi téziseit. mosking.gif
Hathor14

Csak megerősíteni tudom Vidaeffet. Eladóként én is adtam már ajándékba terméket, ami 1 forintért kelt el.
Nem volt rossz érzésem ettől, ez benne van a pakliban. Az eladó köteles annyiért odaadnia terméket, amennyi a licit vége, ellenkező esetben szabályt szeg. Ha mégis kényelmetlenül érzed magad emiatt, vihetsz neki például marcipános csokit ' a la Zep', vagy valami kedves figyelmességet, de ez nem kötelező. smile.gif
mucus42

Szia!
Én legutóbb monitor magasítót (persze nem arra kell) vettem 10.- Ft-ért. Előkészítettem annyi pénzt, amennyit én gondoltam. Mikor megláttam, hogy kisgyerek van, mondtam, hogy vegyenek belőle gyümölcsöt a gyereknek. Szerintem ez így a korrekt. Csokit azért nem viszek, mert mi van, ha cukros, italt meg azért nem, mert mi van, ha nem iszik. Persze, itt csak magamból indulok ki.
hytech
IDÉZET(mucus42 @ 2012-02-26 06:03) *
Szia!
Én legutóbb monitor magasítót (persze nem arra kell) vettem 10.- Ft-ért. Előkészítettem annyi pénzt, amennyit én gondoltam. Mikor megláttam, hogy kisgyerek van, mondtam, hogy vegyenek belőle gyümölcsöt a gyereknek. Szerintem ez így a korrekt. Csokit azért nem viszek, mert mi van, ha cukros, italt meg azért nem, mert mi van, ha nem iszik. Persze, itt csak magamból indulok ki.

Én töltött káposztát szoktam vinni vagy ha esetleg épp van nálam akkor lecsós virslit.(arra az esetre ha valaki esetleg nem szeretné a káposztát). hehehmm.gif
zejopy
IDÉZET(hytech @ 2012-02-26 07:21) *
Én töltött káposztát szoktam vinni vagy ha esetleg épp van nálam akkor lecsós virslit.(arra az esetre ha valaki esetleg nem szeretné a káposztát). hehehmm.gif

laugh.gif laugh.gif Hytech!! laugh.gif Kész.... laugh.gif Legyen szép a reggeled. biggrin.gif
Akartam mondani, hogy én mit vinnék, de ez után már nincs mit mondanom.smile.gif
Ja? Nekem mit hoznál? sad.gif
VateraBenz
IDÉZET(dawnko @ 2012-02-26 00:10) *
sziasztok

érdeklődni szeretnék olyanoktól,akik már többször emelték ki az aukciójukat a főoldalra, tervezek felrakni egy nagy ruhacsomagot, viszonlag drága ,neves márkájú darabokkal ( persona, björn borg, miss misso, Blue Nature ... ) közel 70-80 ezer forint értékben , érdemes a főoldalra kiemelni 1.000 ft-ért, vagy ha jó az aukció úgyis rátalálnak az emberek? Volt egy hasonló aukcióm, 70 ezeres kiemelés nélkül 280 an nézték meg ( néha kikerült az ajánlott aukciók közzé is ) és kb 10 megfigyelőm volt rá. Mit gondoltok?

köszi

Tisztelt dawnko!

Érdemes kiemelni, lényegesen nagyobb lesz az aukció látogatottsága.

Tisztelt Badalabum!

Banki átutalással akár egy forintot is ki tud fizetni.

IDÉZET(hytech @ 2012-02-26 07:21) *

Próbálom elképzelni laugh1.gif
boutet
Kedves Benz!

Egy kérdésem lenne: kell valami indoklás ahhoz, hogy egy vevőt tiltólistára tegyek? Egy példa: licitál egy termékemre, megnézem a visszajelzéseit, utóbbi időben több eladóval is volt problémája, úgy döntök, hogy nem akarok vele üzletelni. Ez így szabályszerű vagy sem? Természetesen ha az övé a nyerő licit, mert más nem licitál, akkor elküldom neki.

Bocsánat, ha nyilvánvalót kérdeztem.
zejopy
IDÉZET(boutet @ 2012-02-26 20:14) *
Kedves Benz!

Egy kérdésem lenne: kell valami indoklás ahhoz, hogy egy vevőt tiltólistára tegyek? Egy példa: licitál egy termékemre, megnézem a visszajelzéseit, utóbbi időben több eladóval is volt problémája, úgy döntök, hogy nem akarok vele üzletelni. Ez így szabályszerű vagy sem? Természetesen ha az övé a nyerő licit, mert más nem licitál, akkor elküldom neki.

Ha én is jó vagyok neked, akkor megmondom. smile.gif Nem kell. Csak beteszed.
svejku
Kedves Benz!

Amíg meg nem jön Benz, addig megelőzöm: Nem kell indoklás. Ha mégis Ő nyer, akkor úgy szabályszerű, ahogy leírtad.
Ááá, Zep mindig megelőz! smile.gif
boutet
IDÉZET(zejopy @ 2012-02-26 20:26) *
Ha én is jó vagyok neked, akkor megmondom. smile.gif Nem kell. Csak beteszed.

Köszönöm mindkettőtöknek smile.gif Az a baj, hogy csak akkor veszem észre az ilyesmit, amikor már licitáltak, onnan meg csak szurkolhatok, hogy ne ő nyerjen smile.gif
svejku
IDÉZET(boutet @ 2012-02-26 20:31) *
Köszönöm mindkettőtöknek smile.gif Az a baj, hogy csak akkor veszem észre az ilyesmit, amikor már licitáltak, onnan meg csak szurkolhatok, hogy ne ő nyerjen smile.gif

Ah, mit nem adnánk, azért, hogy ezeket licitálás elött észrevegyük! smile.gif
VateraBenz
Kedves Benz!

Egy kérdésem lenne: kell valami indoklás ahhoz, hogy egy vevőt tiltólistára tegyek? ...

Tisztelt boutet!

Nem kell.
Bigdept
IDÉZET(zejopy @ 2012-02-24 21:28) *
És mire juttok? Vagyis hogy áll a dolog? Tegyél már be egy linket.smile.gif Köszi.

végül megoldódni látszik, azt írták hétfőn postázzák. Azt írták az volt a baj, hogy a megjegyzésben nem volt ott a megrendelés azonosító. Pedig előttem történt az utalás, és láttam. OTP-s számláról ment... Mondjuk ezt hallottam bankostól hogy sűrűn előfordul. (hogy a megjegyzés eltűnik)
Ja állatkerti belépő volt, most olyan linket nem tudok mutatni, amit értékelni lehet, mint amilyenek itt az egyedi terméklapok,
zejopy
IDÉZET(Bigdept @ 2012-02-26 21:08) *
végül megoldódni látszik, azt írták hétfőn postázzák. Azt írták az volt a baj, hogy a megjegyzésben nem volt ott a megrendelés azonosító. Pedig előttem történt az utalás, és láttam. OTP-s számláról ment... Mondjuk ezt hallottam bankostól hogy sűrűn előfordul. (hogy a megjegyzés eltűnik)
Ja állatkerti belépő volt, most olyan linket nem tudok mutatni, amit értékelni lehet, mint amilyenek itt az egyedi terméklapok,

A megjegyzés nálunk rendszeresen lemarad. Mármint akitől kapjuk, azé. Szinte soha nincs. A név és az összeg alapján tudom beazonosítani a pénzeket. Ezért kapok sokkot egy kerekített összegtől, amit ráadásul más névről utalnak....
Bigdept
IDÉZET(zejopy @ 2012-02-26 21:30) *
A megjegyzés nálunk rendszeresen lemarad. Mármint akitől kapjuk, azé. Szinte soha nincs. A név és az összeg alapján tudom beazonosítani a pénzeket. Ezért kapok sokkot egy kerekített összegtől, amit ráadásul más névről utalnak....

A bankos ismerősöm már évek óta perlekedett emiatt a kuncsaftokkal, amíg azok képernyőképekkel nem kezdték el bombázni, én nem esküdöztek kisdobos becsszóra, hogy dehát ők nem felejtik el a megjegyzést... Majd kikérdezem, melyik banki rendszereknél tapasztalja ezt, az Erste-t NetBankot ismerem, annál nincs ilyen gond.
zejopy
IDÉZET(Bigdept @ 2012-02-27 09:16) *
A bankos ismerősöm már évek óta perlekedett emiatt a kuncsaftokkal, amíg azok képernyőképekkel nem kezdték el bombázni, én nem esküdöztek kisdobos becsszóra, hogy dehát ők nem felejtik el a megjegyzést... Majd kikérdezem, melyik banki rendszereknél tapasztalja ezt, az Erste-t NetBankot ismerem, annál nincs ilyen gond.

Én K&H-s vagyok, oda nem megy át.
virdzsi30
Sziasztok!

Már napok óta figyelem a kiemelt aukciókat amik a felső és oldalsó sorban megjelennek. feltűnt, hogy szinte állandóan ugyanazok az aukciók láthatóak pl: szilikon mellű csajok felsőben, lv táska stb... csak azért bosszant, mert nekem is van főoldali hirdetésem, de sosem láttam még vaterázás közben. pedig a nap minden időszakában kipróbáltam már, hogy feljövök. elgondolkodtató, hogy potyára fizetek ki 700 ft-ot, ha sosem dobja fel....
zejopy
IDÉZET(virdzsi30 @ 2012-02-27 18:53) *
Sziasztok!

Már napok óta figyelem a kiemelt aukciókat amik a felső és oldalsó sorban megjelennek. feltűnt, hogy szinte állandóan ugyanazok az aukciók láthatóak pl: szilikon mellű csajok felsőben, lv táska stb... csak azért bosszant, mert nekem is van főoldali hirdetésem, de sosem láttam még vaterázás közben. pedig a nap minden időszakában kipróbáltam már, hogy feljövök. elgondolkodtató, hogy potyára fizetek ki 700 ft-ot, ha sosem dobja fel....

A szilikonmell nagyon fontos. Most olvastam egy cikket, hogy valamilyen szilikont a franciák visszahívtak, de Magyarországon még két hétig használták és egy hölgynek beültették, aki szétszoptatta magát. Kb. ennyit bírtam leszűrni a dolgokból, ja és azt, hogy x évvel ezelőtt 650 000 Ft-ot fizetett ki érte a hölgy. Képtelen voltam végigolvasni a cikket, nem szennyezem a szellememet/lelkemet hulladékkal. Szóval szép dolog a szilikonmell, ha kevésbé ügyesen teszik be, vagy nagyobbat a kelleténél, akkor frankón szögletes is. Szánom azt a pasit, aki erre gerjed. Két marok műanyagra. És mindenütt ezt lehet látni. 2 m3-es mellű nőket, (persze darabonként annyi), akik a nőiességüket nem melltartóban, hanem az álluk alatt hordják kb. 2 cm-rel.
Bocsánat, tudom, nem erről szólt a post, de ezt váltotta ki belőlem. Valahol mélyen él bennem a művészi szabadság. thank_you.gif Pedig erősen igyekszem elnyomni. smile.gif
virdzsi30
IDÉZET(zejopy @ 2012-02-27 19:01) *
A szilikonmell nagyon fontos. Most olvastam egy cikket, hogy valamilyen szilikont a franciák visszahívtak, de Magyarországon még két hétig használták és egy hölgynek beültették, aki szétszoptatta magát. Kb. ennyit bírtam leszűrni a dolgokból, ja és azt, hogy x évvel ezelőtt 650 000 Ft-ot fizetett ki érte a hölgy. Képtelen voltam végigolvasni a cikket, nem szennyezem a szellememet/lelkemet hulladékkal. Szóval szép dolog a szilikonmell, ha kevésbé ügyesen teszik be, vagy nagyobbat a kelleténél, akkor frankón szögletes is. Szánom azt a pasit, aki erre gerjed. Két marok műanyagra. És mindenütt ezt lehet látni. 2 m3-es mellű nőket, (persze darabonként annyi), akik a nőiességüket nem melltartóban, hanem az álluk alatt hordják kb. 2 cm-rel.
Bocsánat, tudom, nem erről szólt a post, de ezt váltotta ki belőlem. Valahol mélyen él bennem a művészi szabadság. thank_you.gif Pedig erősen igyekszem elnyomni. smile.gif

Ezt szépen megfogalmaztad! smile.gif
zejopy
IDÉZET(virdzsi30 @ 2012-02-27 19:21) *
Ezt szépen megfogalmaztad! smile.gif

Tartok tőle, hogy az enyészeté lesznek magvas gondolataim, mert egyáltalán nem a témába vágnak.smile.gif
A szöveges verzió nem adja vissza az eredeti lap tatalmát korrektül, nincsenek képek és formázott szövegek, az eredeti verzió megtekintéséhez: Kattints ide!.
Invision Power Board © 2001-2013 Invision Power Services, Inc.