IDÉZET(virdzsi30 @ 2012-02-27 18:53)

Sziasztok!
Már napok óta figyelem a kiemelt aukciókat amik a felső és oldalsó sorban megjelennek. feltűnt, hogy szinte állandóan ugyanazok az aukciók láthatóak pl: szilikon mellű csajok felsőben, lv táska stb... csak azért bosszant, mert nekem is van főoldali hirdetésem, de sosem láttam még vaterázás közben. pedig a nap minden időszakában kipróbáltam már, hogy feljövök. elgondolkodtató, hogy potyára fizetek ki 700 ft-ot, ha sosem dobja fel....
A szilikonmell nagyon fontos. Most olvastam egy cikket, hogy valamilyen szilikont a franciák visszahívtak, de Magyarországon még két hétig használták és egy hölgynek beültették, aki szétszoptatta magát. Kb. ennyit bírtam leszűrni a dolgokból, ja és azt, hogy x évvel ezelőtt 650 000 Ft-ot fizetett ki érte a hölgy. Képtelen voltam végigolvasni a cikket, nem szennyezem a szellememet/lelkemet hulladékkal. Szóval szép dolog a szilikonmell, ha kevésbé ügyesen teszik be, vagy nagyobbat a kelleténél, akkor frankón szögletes is. Szánom azt a pasit, aki erre gerjed. Két marok műanyagra. És mindenütt ezt lehet látni. 2 m
3-es mellű nőket, (persze darabonként annyi), akik a nőiességüket nem melltartóban, hanem az álluk alatt hordják kb. 2 cm-rel.
Bocsánat, tudom, nem erről szólt a post, de ezt váltotta ki belőlem. Valahol mélyen él bennem a művészi szabadság.

Pedig erősen igyekszem elnyomni.