IDÉZET(szytam @ 2008-09-10 21:41)

Mi már vagy 5 levélben próbáltuk elmagyarázni a vaterának ezt, hogy mennyire zavaró és rossz,értelmetlen ez a duplikálás az eladói listán,de egyszerűen nem látják be!
Merthogy azért kedveltük eladóként,mert hatékony a lista elejére kerülés, nade eddig ezek a temrékek a sima listában már nem jelentek meg, így meg megdupázódnak! én mint eladó vagyok teljesen kiakadva ettől!
Én úgy hiszem, hogy a Vatera úgy gondolja, ha fizet a kedves eladó, akkor jelenjenek meg kétszer a termékei a felsorolásban. Végül is mindkét helyről ugyanoda jut az ember, arra az egy terméklapra. De engem halálra összezavar, arról nem is beszélve, hogy így meghosszabbodott az engem érdeklő holmik átnézési ideje is. De gondolom ez a Vaterát nem fogja meghatni, egyrészt, mert ezért a szolgáltatásért így jó kis pénzt tud kérni, hiszen nemcsak kiemelten első sorban jelennek meg, hanem ráadásul kétszer, valamint így jó sokkal megnövelte az átnézendőket, így aztán ettől úgy tűnik, mintha sokkal több holmi lenne fenn, mint amennyi valójában. Nyilvánvalóan így marad a dolog, úgyhogy nincs mit tenni, meg kell szokni.... ha csak ez lenne az egyetlen rossz ma Magyarországon, amit el kell viselnünk, hát akkor egyáltalán nem is tiltakoznék.