IDÉZET(csrita @ 2012-06-13 12:30)

Csatlakozom ehhez a kérdéshez! Egy komolyabb választ érdemelnénk! Az öt év alatt nekem nem volt problémám csakis kizárólag
a 0-ás felhasználókkal, már rettegtem előre tőlük, most meg jött ez az ideiglenes felhasználó státusz, telefonszám nélkül, ezzel
az erővel nevet és e-mail címet se adjanak meg.... Megérdemelné az ELADÓ hogy kizárhassa a személyes oldalán: akarja
vagy ne akarja, hogy az "ilyen vevő" vásárolhasson tőle vagy sem.
Milyen különös. A Vatera azért van, hogy eladjuk (mások megvegyék) a dolgainkat. Mégis, amikor egy vevő jön, akkor nem azt tapasztalja az ember, hogy a kellő figyelemmel (ne adj' Isten örömmel) fogadnák sokan, hanem ellenérzésekkel, előítéletekkel, sokszor ellenségesen.
Lehet, hogy én látom rosszul a kérdést (ebben CSAK Benz helyreutasítását vagyok hajlandó elfogadni), de szerintem teljesen mindegy, hogy ki az, aki vásárol. Jön a vevő, státusztól, nemtől, vallási hovatartozástól függetlenül nekiállok a dolognak. Mennek a levelek, és akkor DE CSAK AKKOR, amikor valami gubanc van, átgondolom a helyzetet és változtatok a szokásos rutinon.
Ez a változás nagyjából kétféle lehet:
1. Tapasztalanságra utaló jelek esetén veszem a fáradságot és segítek, magyarázok, esetleg linket küldök (ha egyebet is akar venni, de nem igazodik el az aukcióim között, nem ismeri a részletes keresőt), és remélem, hogy amit teszek, az a későbbi üzletkötéseiben már megmutatkozik.
2. Nemtörődöm, hanyag hozzáállás esetén pedig elindul a biztonsag@vatera.com-ra a levéltovábbítás, nagyon pontosan kommunikálva minden eseményt és a kellemetlenebbik lezárásra felkészülve, ha muszáj.
De nem hiszem, hogy eladóként (és ez mindegy, hogy profi, vagy amatőr, mindkét nevemmel ezt az elvet követem) nekem előre, valós ok nélkül el kellene döntenem bárkiről is, hogy nem üti meg azt a szintet, hogy nálam vásárolhasson. Ugyanis azért listáztam a cuccot, hogy eladjam.
Kockázat nemigen van, rettegésre nem nagyon látok okot, ugyanis az árut akkor küldöm el, ha megjött a pénz. Előfordulhat bosszúnegatív, meg persze bosszankodás, plusz munka, de a visszatérő vevőimmel is akad plusz munka, na és a kettes pontban említett módszerrel már eleve csökkentem a bennmaradó negatív esélyét.
Arról az apróságról nem is beszélve, hogyha kedvesen, emberi módon fordulunk valaki felé, akkor többségében normális reakciót is kapunk válaszul. Ha meg teljesen kuka az illető, mert ez szokott még gyakori gond lenni (pontosabban a leütés után eltűnik), akkor némi adminisztráció után mehet a jogos negatív. (Ez összességében kb 10 perc időráfordítást igényel.)
Szóval nem egészen értem ezt az össznépi felzúdulást.
Ráadásul (most elmegyek a személyes menümbe és megnézem az imádott statisztikámat) A vevőarány pont így oszlik el egy adott időszakra:
1-4 pont között: 396 termék
5-199 pont között: 375 termék
200-999 pont között: 155 termék
1000-5999 pont között: 1 termék
6000-7999 pont között 0 termék
8000-9999 pont között: 0 termék
10000- fölött: 0 termék.
Azaz tisztán és világosan lemérhető, hogy az a réteg vásárolt tőlem a legtöbbet, akik ellen ti annyira ódzkodtok. A legtöbb vevőm 5 értékelés alatt van.
Persze, ha ti úgy gondoljátok, hogy ezt a széles vásárlói réteget ki akarjátok zárni, az a ti dolgotok, én konkrétan inkább örülök nekik.
Szóval kérjétek nyugodtan, állandó rendszerességgel ezt, a Vatera nem fogja megadni a lehetőséget a kirekesztésükre, ugyanis diszkriminatív lépés lenne, ráadásul saját maga alatt vágná a fát, mert erősen mérhető forgalomcsökkenéssel járna, ami a mi eladásainkat is nagyban érintené.