Sziasztok!
Szerintetek megérett ez a felhasználó a negatívra, vagy inkább várjak még?
http://www.vatera.hu/item/view/index.php?cod=144972580A dátum, nick látszik, ahogy a postaköltség is, a vatera "vásárlás részletei" értasítője is ment a számlaszámommal, nevemmel, stb...
Aztán itt a köztünk zajló levelezgetés, egészen a leütés óta:
"Geminigirl 28" - tól április 26-án
Szia!
Megkaptam az aukció megnyeréséről szóló emailt, benne a számlaszámoddal. A héten fizetem az összeget, légyszíves tudasd, hogy mennyi a postaköltség Szegedre , hogy azt is küldeni tudjam a vételárral együtt.
Köszönöm.
üdv,
....
A válaszom, még azon a napon:
Szia
Köszönöm szépen a vásárlást és a gyors jelentkezést.
Ajánlott levélként 500,-ft lenne a postaköltsége...
Amint itt a pénz, máris postázom a terméket a megírt címre ...........
........
Majd pár órával később, ismét Ő:
Szia!
Rendben, a héten mindenképpen fizetem a vételárat + a postaköltséget.
Köszönöm
.....
Aztán csak nem jött a beígért utalásról az sms, helyette ez május 6-án dél körül:
szia,
sajnos csak ma tudtam utalni a pénzt,
remélem hamarosan odaér, bocs a késésért.üdv,
....
Aztán három nappal később gondoltam rákérdezek, hogy hová is utalt és valójában mikor, meg úgy egyáltalán hányadán állunk akkor... (május 8. reggel)
Szia.
Ne haragudj, hogy megkérdezem, de milyen bankon keresztül utaltad a pénzt? Esetleg postán? Mert még nem ért ide...
Ha szerda délben utaltad - ahogy lentebb írod -, akkor annak még tegnap a számlámon kellett volna lennie, még akkor is, ha nem otp bankon keresztül történt az utalás.
Ha pedig időközben mégis elálltál a vásárlástól, nem gond, de kérlek jelezd.Pár perc múlva jött is a válasz!
szia,
b... bankból utaltam, internetes megbízáson keresztül. Nem álltam el a vásárlási szándéktól, úgyhogy ma mindenképpen utánanézek, hogy biztos jó helyre utaltam-e.
Köszi, hogy szóltál!
üdv,
....
De nem hinném, hogy utánanézett volna, mert azóta se kép se hang, se pénz, pedig írtam neki tegnap reggel is:
Szia
Szerintem tényleg nézz utána az utalásnak, mert 5 nap alatt már egy postáról-bankszámlára utalásnak is meg kellett volna történnie...
És végül a mai reggel-tőlem:
Szia
Sajnálom, de nem így kellene vásárolnod... Nem értem, hogy miért állítod azt, hogy elutaltad a termék árát - május 6-án -, amikor NEM! Direkt rákérdeztem, hogy áll-e még a vásárlási szándékod, mert ha nem, az se gond, csak jelezd...
A kabátot újra felraktam, mert a tegnapi levelemre már nem is reagáltál. Persze tudom, más is közbejöhetett, de ettől eltekintve az utalás nagy valószínűséggel nem történt meg, legalábbis nem az én számlámra!
Az utóbbit küldtem a biztonság@vatera.com-ra is...
Megérett ez a hölgy a negatívomra szerintetek? Vagy várjak? De mire? Én nem vagyok nagy negatív osztogató, de hazudott és ezt nagyon nem szeretem...