Sziasztok:)
Nem szeretnék új topikot nyitni és szeretnék itt segítséget kérni.
Volt egy aukcióm,amin egy kislány cipö volt az eladás tárgya,úgy hirdetve,hogy nincs posta.
Na a kikiáltási ár,1000ft volt,a licit nélküli pedig 1100ft.
Volt rá egy érdeklödö,aki írt,hogy ha leüti fizethet-e majd(most májusban) fizetéskor.
Írtam neki,hogy ok,semmi gond.
Aztán jelentkezett is,de egy kicsit fura volt,mert írta,hogy átveheti-e fél 3-3 óra körül másnap........
én nem adtam meg személyes átvételt,és mikor írtam neki,hogy nem igazán lakunk egyfelé,ö pesti,a cipö meg Peremartonban van,ahogy a számlámon lersz a pénz,anyám ajánlottan postázza neki.
Erre jött töle a válasz,amitöl dobtam egy hátast,ezt muszáj idemásolnom:
"Szia!
A postát állod az volt feltüntetve az aukción!
Íme:
http://www.vatera.hu/uj_drapp_kislany_cipo..._146477962.html Azért licitáltam rá mert ez volt odaírva és tettszett!
Ha nem állod a postaköltséget akkor nem kérném,mert félrevezetés miatt nem veszem meg bocsika!"
Mi a bánatból gondolta,hogy én félrevezetem?
semmi mást nem kérek,csakhogy az 1000ft-ot utalja át,mit nem lehet ezen megérteni?
Egyébként az aukciónál ott van még a levelezés is,nem hinném,hogy én nem vagyok korrekt vele kapcsolatban.
azóta írtam már 2szer és ma is egy emilt,hogy akkor mi lesz a cipövel.
Igaz,megírtam neki,hogy nem gondolta komolyan,hogy anyám 3000ft-ért fog felvonatozni Pestre,hogy átadja neki a cipöt.
Komolyan én nem értem,hogy ÉN miben is vezettem félre,de az már igazán idegesít,hogy mégcsak válaszolni sem hajlandó

Várom a véleményeiteket:
üdv.blanka1-Dia