IDÉZET(joces46 @ 2009-05-13 21:02)

Uj,drapp kislany cipö,ez itt 35-ös,nincspota------Ha megkérdezhetem az mit jelent hogy "NINCSPOTA"?Az valami márkanév?A bemásolt linkben meg semmiféle levelezés nincs ami Téged igazolna!Nekem egy kicsit zagyvalék amit itt leirtál!!Már megbocsáss!!!
látom,mindenbe bele lehet kötni,de így ment kb. 3 hónapig.adtam el itt ilyen cipöt,ugyanezzel a címmel,a vevöm nem problémázott.
én írtam el,csak jóval késöbb vettem észre,de még nem tudtam rájönni,hogyan javítsam ki,most is szeretnék indítani a lejártakból,de nem találom,hogy hol módosíthatok a termékleíráson.
De asszem nem ez volt a fö probléma,a másik meg az,hogy sehol nem volt szó személyes átvételröl,se a terméklapon nem kérdezett rá,sem emilben.
zagyvalék???????végül is én kértem véleményeket,ezért inkább úgy veszem,hogy ezt a "zagyvalék"szócskát nem is láttam
egyébként nézd meg jobban,mert ott van
mégegy:
engem semminek nem kell igazolni,itt sajnos nagyon arról van szó,hogy mégsem kell,személyesen nem fogja anyám elvinni neki az biztos,így most megy a hallgatás.
IDÉZET(zejopy @ 2009-05-13 21:05)

Blanka, szerintem próbáld telefonon. Hátha az élő szó segít. De ne ordítsd le a fejét, csak higgadtan. Indulj ki abból hogy félreértés történt, akkor talán könnyebb lesz.

hát én biztos,hogy nem fogok telefonálni.ha eddig ment a levelezés,akkor menjen most is.
csak végszükség esetén telefonálok,de most nem erröl van szó.

IDÉZET(ltama @ 2009-05-13 21:15)

Szerintem, meg ilyen "vevővel" csak írásban szabad kommunikálni! A szó elszáll....

pontosan

IDÉZET(joces46 @ 2009-05-13 21:36)

Az mitől helyesirási birálat ha nem értem a" nincspota"szó értelmét?Keresd már meg nekem a szótárban ha ráérsz!Az meg lehet hogy csak nekem nem világos a többi,de második olvasatra sem jön be igazán!Talán ha több eszem lessz azt is fölfogom.
egyszer mindennek eljön majd az ideje............