IDÉZET(Fragreg @ 2008-04-08 09:12)

Jónapot!
Tapasztalt Mogyorószakértők véleményére lennék kíváncsi a Vaterán folytatható festménybiznisszel kapcsolatban.
A könyvek után ugyanis ezen a területen is aktivizálom magam egy kicsit, és érdekelne, milyen tapasztalatok vannak: nyugodt, kedves vevőkör jellemző, vagy készüljek a legrosszabra (mint pl. mobil vagy pda fronton), mennyire értenek ahhoz, amit vesznek, vagy nekem kell majd a vevő érdekeit is néznem. Készüljek minden alkotóról fél oldalas életrajzzal, vagy képesek a potenciális vevők megtalálni a google.hu-t, ilyesmik...
Köszi:
Fragreg
Ez te vagy a képen az avatarodban szépfiú?)
Szerintem ne készülj,a magyarok nagyrészére nem az a jellemző hogy annyira műértő lenne.Itt vagyok rögtön élő példának ÉN(!).
Komolyra véve,nekem az a meglátásom,hogy kétféle vevőtípus létezik a festményeknél.Az egyik az,aki úgy vesz hogy megtetszin neki a kép(ÉN)A másik típus, aki rettentően sznob és úgy vesz hogy az árával el tudjon dicsekedni a barátai előtt.Talán van egy harmadik típusú vevő is,aki minél drágább festményhez akar jutni minél olcsóbban.)
Nekem ez a meglátásom,de lehet tévedek.
Kérlek segítsetek nekem!
Vaterafüggő lettem,már lassan a tönk szélén állok,annyi mindent összevásárolok.))
IDÉZET(fotohaber1 @ 2008-04-08 16:11)

Sziasztok. Az első eladással próbálkozom. Nem tudok válaszolni az érdeklődők kérdéseire, nem tudom hogyan kell. Valaki leírhatná a válaszolás menetét, nagyon megköszönném.
Szerintem ne válaszolj,azzal teljesen felcsigázod a vevőjelölteket és kétségbeesve próbálnak majd veled kapcsolatba lépni,csak hogy megszerezzék a kiszemelt cuccot.)))A végén kínjukban leütik a magas villámárat.PPPDD