IDÉZET(hytech @ 2009-10-03 22:01)

Akkor itt már nem lenne villámár:
http://www.vatera.hu/17es_polirozott_felnik_153752277.htmlDe tényleg érdekelne hol olvastad ezt.
Valamelyik modi írt, de lehet, hogy a számok és az elv összekeveredtek bennem
MaxwellRobinson már megírta a pontos elméletet lejjebb (köszi).
Vateraoroszlan
2009-10-05 10:16
IDÉZET(zpepe26 @ 2009-10-04 10:57)

Valamelyik modi írt, de lehet, hogy a számok és az elv összekeveredtek bennem
MaxwellRobinson már megírta a pontos elméletet lejjebb (köszi).
Kedves Mindenki!
A villámáras aukciók lezárulnak, amennyiben valamelyik felhasználó a villámár összegének megfelelő (vagy annál magasabb) licitet tesz.
Ez alól kivételt képez, ha az aukció aktuális levédett ajánlata és a villámár között a licitlépcső összegénél kisebb a különbség. Ez ugyanis azt jelenti, hogy az aukció természetes lefolyása során is elérhető közelségbe került a villámár összege. Ez esetben az eladók számára kedvezőbb, ha nem zárul le azonnal az aukció, amint eléri a villámárat, hiszen egész reális az esélye, hogy a fölött záruljon.
Tehát ha az aktuálisan vezető levédett ajánlat és a villámár között a licitlépcsőnél kisebb a különbség, a villámár lehetősége eltűnik.
Remélem, sikerült eloszlatni a kételyeket.
IDÉZET(Vateraoroszlan @ 2009-10-05 10:16)

Kedves Mindenki!
.....
Remélem, sikerült eloszlatni a kételyeket.
Igazán köszönjük!
Sziasztok
A következő a problémám.Még pénteken megcsináltam a biztonsági regisztrációt.Át is utaltam a pénzt.Többször ellenőriztem,hogy stimmelnek az adatok de még mindig nem tudok aukciót indítani mert nem vagyok teljes jogú felhasználó.Mennyi idő amíg az leszek?Mikortól számolják a 24 órát ami a tájékoztatóban van?
IDÉZET(Kalajka @ 2009-10-05 16:37)

Sziasztok
A következő a problémám.Még pénteken megcsináltam a biztonsági regisztrációt.Át is utaltam a pénzt.Többször ellenőriztem,hogy stimmelnek az adatok de még mindig nem tudok aukciót indítani mert nem vagyok teljes jogú felhasználó.Mennyi idő amíg az leszek?Mikortól számolják a 24 órát ami a tájékoztatóban van?
Több munkanap.
janita76
2009-10-06 11:17
Sziasztok! A Vaterán nem lesznek szerencseórák?

A testvéroldalnak láthatóan megnövekedett a forgalma.
IDÉZET(janita76 @ 2009-10-06 11:17)

Sziasztok! A Vaterán nem lesznek szerencseórák?

A testvéroldalnak láthatóan megnövekedett a forgalma.
Szia! Mi is ez a "szerencseóra" ha bővebben kifejtenéd a testvéroldalon nem vok regelve csak ritkán nézegetem. Olyasmi mit mikor a lottón óránként kisorsolnak autót vagy 100ruppót a meghatározott játékot vásárlók között?
Sziasztok ha valaki inaktiv de megnyert tőlem pár cuccot akkor azokat újra hirdethetem de adjak neki negativot?
IDÉZET(lyza21 @ 2009-10-08 14:25)

Sziasztok ha valaki inaktiv de megnyert tőlem pár cuccot akkor azokat újra hirdethetem de adjak neki negativot?
Ha kifizette, akkor küldd el. Ha nem, az más tészta.
IDÉZET(zejopy @ 2009-10-08 14:35)

Ha kifizette, akkor küldd el. Ha nem, az más tészta.
És mi a más tészta??
IDÉZET(lyza21 @ 2009-10-08 14:56)

És mi a más tészta??
Nyugodtan adjál neki bármit, csak ne pozitívat és újra tedd fel a cuccokat. Eladott áruk újraregisztrálása.
IDÉZET(Mott12 @ 2009-10-06 11:28)

Szia! Mi is ez a "szerencseóra" ha bővebben kifejtenéd a testvéroldalon nem vok regelve csak ritkán nézegetem. Olyasmi mit mikor a lottón óránként kisorsolnak autót vagy 100ruppót a meghatározott játékot vásárlók között?
Naponta egy órán keresztűl ingyen listázás volt, és azért szerencseóra, mert szerencse kellett ahhoz, hogy észrevedd, ugyanis véletlenszerü volt az időpont, minden nap máskor, és nem közölték előre, csak a főoldalon látszott, hogy ketyeg az óra. Asszem két vagy három hétig volt ilyen "akció".
IDÉZET(Aramir @ 2009-10-09 16:23)

Naponta egy órán keresztűl ingyen listázás volt, és azért szerencseóra, mert szerencse kellett ahhoz, hogy észrevedd, ugyanis véletlenszerü volt az időpont, minden nap máskor, és nem közölték előre, csak a főoldalon látszott, hogy ketyeg az óra. Asszem két vagy három hétig volt ilyen "akció".
és sokan észrevették? vagy hogy tetszett az ottaniaknak a játék?
VateraBenz
2009-10-09 17:04
IDÉZET(Mott12 @ 2009-10-09 16:55)

és sokan észrevették? vagy hogy tetszett az ottaniaknak a játék?

Sokan. Eredményes volt.
dombyagnes49
2009-10-09 17:41
Tehát , az a probléma hogy meghirdettem aukcióba egy terméket a licit eddig 1 ft-n áll és 7 nap van hátra és az e******z.hu-n is fenn-t van az aukciót képező tárgy és lehet hogy ott fog elkelni és akkor itt mit csináljak letörölhetem minden akadály nélkül? NAGYON SÜRGŐS:SSSS
VateraBenz
2009-10-09 17:57
IDÉZET(dombyagnes49 @ 2009-10-09 17:41)

Tehát , az a probléma hogy meghirdettem aukcióba egy terméket a licit eddig 1 ft-n áll és 7 nap van hátra és az e******z.hu-n is fenn-t van az aukciót képező tárgy és lehet hogy ott fog elkelni és akkor itt mit csináljak letörölhetem minden akadály nélkül? NAGYON SÜRGŐS:SSSS
Tisztelt dombyagnes49!
Amennyiben a termékre érvényes licit érkezik, akkor a Vatera szabályzata és a PTK 211. § szerint is az eladó köteles az aukció tárgyát átadni a vevőnek. Licitált aukciót nem lehet törölni.
IDÉZET(VateraBenz @ 2009-10-09 17:04)

Sokan. Eredményes volt.
Akkor hajrá! Ide is ilyet hatványozottan
IDÉZET(dombyagnes49 @ 2009-10-09 17:41)

Ha nem érték el a minimálárat, akkor bármikor törölheted az aukciót.
Kérdésem lenne: ha indítok egy aukciót, és van rá érvényes licit, de más úton(nem vaterán keresztül) eladom az árúmat, akkor mit tehetek?
IDÉZET(jotzika @ 2009-10-11 12:44)

Kérdésem lenne: ha indítok egy aukciót, és van rá érvényes licit, de más úton(nem vaterán keresztül) eladom az árúmat, akkor mit tehetek?
Ha van rajta érvényes licit, akkor oda kell adnod. Más kérdés, ha a vevőd megértő és beleegyezik a licittörlésbe. Alapvetően joga van megkapni az árudat.
VateraBenz
2009-10-11 15:50
IDÉZET(jotzika @ 2009-10-11 12:44)

Tisztelt jotzika!
Amennyiben a termékre érvényes licit érkezik, akkor a Vatera szabályzata és a PTK 211. § szerint is az eladó köteles az aukció tárgyát átadni a vevőnek. Licitált termék nem törölhető.
Sziasztok. Hol találom meg a vevőm adatait,ha töröltem a leveleket?Nem tudok kommunikálni a vevővel.
IDÉZET(unoka65 @ 2009-10-13 15:57)

Sziasztok. Hol találom meg a vevőm adatait,ha töröltem a leveleket?Nem tudok kommunikálni a vevővel.
Személyes menü, eladott áruk, a neve melletti kis borítékra kattintva a bal felső sarokban kijön.
Köszöntem.
tothjuda
2009-10-14 11:34
Sziasztok,
mivel új vagyok, szeretném megtudni, hogy ha megnyertem egy licitet, az eladó megtagadhatja-e tőlem a vásárlás jogát utólag. Azaz jogos-e hogy utólag feltesz tiltólistára, pedig semmilyen tapasztalata nem lehet velem kapcsolatban, hisz ez volt az első aukcióm.
Emailben értesítést kaptam a sikeres licitről, de a telefonszám, melyet megadott a vatera, nem él.
Mit kell most tennem?
Nagyon fontos lenne, hogy záros határidőn belül választ kapjak, édesanyámnak vettem volna ajándékot.
Köszönöm,
Judit
IDÉZET(tothjuda @ 2009-10-14 11:34)

Sziasztok,
mivel új vagyok, szeretném megtudni, hogy ha megnyertem egy licitet, az eladó megtagadhatja-e tőlem a vásárlás jogát utólag. Azaz jogos-e hogy utólag feltesz tiltólistára, pedig semmilyen tapasztalata nem lehet velem kapcsolatban, hisz ez volt az első aukcióm.
Emailben értesítést kaptam a sikeres licitről, de a telefonszám, melyet megadott a vatera, nem él.
Mit kell most tennem?
Nagyon fontos lenne, hogy záros határidőn belül választ kapjak, édesanyámnak vettem volna ajándékot.
Köszönöm,
Judit
Amit megvettél, azt már oda kell adnia. Ha a későbbiekben letilt, az az ő baja, legfeljebb Neked nem ad el több cuccot.
Ne telefonálj, írj neki email-t, annak van nyoma, ha a későbbiekben valami bonyodalom lenne.
A terméklapon nem szoktunk aukció után bármi nemű elérhetőséget megadni, lehet, ezért nem szeretne Veled ott levelezni. Emailben vedd fel vele a kapcsolatot
tothjuda
2009-10-14 11:46
köszönöm a gyors reagálást, emailt már kapott, melyben biztosítottam vásárlási szándékomról.
Judit
IDÉZET(tothjuda @ 2009-10-14 11:46)

köszönöm a gyors reagálást, emailt már kapott, melyben biztosítottam vásárlási szándékomról.
Judit
Küldd el a levelet a biztonsag@vatera.com-ra is, a kapott számot őrizd meg.
tothjuda
2009-10-14 12:08
csak ezzel az a gondom, hogy az aukció csak tegnap este volt és nem szeretném feljelentgetni feleslegesen. De ha pl személyes tiltólistán szerepelek nála, akkor biztosan itt volt este és nem szándékozik nekem eladni az árut. Hol tudom megnézni hogy én kinél vagyok tiltólistán?
IDÉZET(tothjuda @ 2009-10-14 12:08)

csak ezzel az a gondom, hogy az aukció csak tegnap este volt és nem szeretném feljelentgetni feleslegesen. De ha pl személyes tiltólistán szerepelek nála, akkor biztosan itt volt este és nem szándékozik nekem eladni az árut. Hol tudom megnézni hogy én kinél vagyok tiltólistán?
Nem tudod sehol megnézni.
Nem jelentgetés, a levelet megőrzik, automata választ kapsz, amire ha kell, hivatkozhatsz.
Elvi kérdésem van
Teszem azt, xy vásárol tőlem valamit, utána inaktiválják, új néven újra regisztrál, újra vásárol tőlem.
Amikor kiderül a személyazonosság, van-e jogom visszalépni az eladástól, mindannak ellenére, hogy az illető papíron "tiszta"???
IDÉZET(zejopy @ 2009-10-14 12:39)

Elvi kérdésem van
Teszem azt, xy vásárol tőlem valamit, utána inaktiválják, új néven újra regisztrál, újra vásárol tőlem.
Amikor kiderül a személyazonosság, van-e jogom visszalépni az eladástól, mindannak ellenére, hogy az illető papíron "tiszta"???
Amikor kiderül a személyazonosság akkor jelented a Vaterának és újra inaktiválják.(így probléma kilőve)
Remélem eloszlattam a kételyeidet.
IDÉZET(hytech @ 2009-10-14 13:13)

Amikor kiderül a személyazonosság akkor jelented a Vaterának és újra inaktiválják.(így probléma kilőve)
Remélem eloszlattam a kételyeidet.
Majdnem teljesen.
Vateraoroszlan
2009-10-14 13:48
IDÉZET(zejopy @ 2009-10-14 12:39)

Elvi kérdésem van
...
Kedves zejopy!
Hytech jól írta, mivel a kizárás felhasználóra vonatkozik, az esetleges új felhasználónév is inaktiválásra kerül.
Remélem, most már teljesen eloszlattuk a kételyeket.
IDÉZET(Vateraoroszlan @ 2009-10-14 13:48)

Kedves zejopy!
Hytech jól írta, mivel a kizárás felhasználóra vonatkozik, az esetleges új felhasználónév is inaktiválásra kerül.
Remélem, most már teljesen eloszlattuk a kételyeket.

Köszönöm, igen.
panda100
2009-10-18 13:33
Sziasztok!
Hogyan töröltethetem a felhasználói fiókomat?
E-mailt nem tudok írni, mert a cím amivel eredetileg regisztráltam, már rég nem él.
Előre is köszönöm a választ.
panda
VateraBenz
2009-10-18 13:40
IDÉZET(panda100 @ 2009-10-18 13:33)

Sziasztok!
Hogyan töröltethetem a felhasználói fiókomat?
E-mailt nem tudok írni, mert a cím amivel eredetileg regisztráltam, már rég nem él.
Előre is köszönöm a választ.
panda
Tisztelt panda100!
Felhasználói fiókjának megszüntetését a Kapcsolatfelvételen kérheti a megfelelő téma kiválasztásával (Regisztráció, felhasználói fiók/Szeretném a Vatera regisztrációmat megszüntetni).
RoseBaker
2009-10-18 14:41
Sziasztok!
Azt szeretném megtudni, hogyha egy eladó előbbre akarja hozni az aukció lejártát, akkor abban az esetben is megmarad még 24 óráig az aukció, ha csak egy valaki licitált rá?
Köszönöm előre is.
Ági
RoseBaker
2009-10-18 14:47
És ha megmarad ugyanúgy 24 óráig, van-e esetleg vmilyen más mód arra, hogy azonnal lezárja az eladó a licitálónak?
IDÉZET(RoseBaker @ 2009-10-18 14:41)

Sziasztok!
Azt szeretném megtudni, hogyha egy eladó előbbre akarja hozni az aukció lejártát, akkor abban az esetben is megmarad még 24 óráig az aukció, ha csak egy valaki licitált rá?
Köszönöm előre is.
Ági
bambooflower
2009-10-18 14:49
IDÉZET(RoseBaker @ 2009-10-18 14:47)

És ha megmarad ugyanúgy 24 óráig, van-e esetleg vmilyen más mód arra, hogy azonnal lezárja az eladó a licitálónak?
igen, nem.
RoseBaker
2009-10-18 14:51
Köszi

IDÉZET(bambooflower @ 2009-10-18 14:49)

igen, nem.
IDÉZET(bambooflower @ 2009-10-18 14:49)

igen, nem.
IDÉZET(RoseBaker @ 2009-10-18 14:47)

Zárttá tudjátok tenni, és akkor nem tud licitálni rá más, és a 24 óra elteltével a boldog nyertesé a cucc.
Helló Vateramoderátor
Jó lenne ha a vaterán is lehetőség lenne olyan levelezésre mint másik áruház nem akarom megnevezni,ha elad valaki egy terméket ott teljesen az áruház oldalán megy a levelezés látnak mindent igy későbiekben nincs melébeszélés rágalmazás hazudozás hanem mindenki tartsa magát a levelezéshez.
IDÉZET(dezmi @ 2009-10-18 16:54)

Helló Vateramoderátor
Jó lenne ha a vaterán is lehetőség lenne olyan levelezésre mint másik áruház nem akarom megnevezni,ha elad valaki egy terméket ott teljesen az áruház oldalán megy a levelezés látnak mindent igy későbiekben nincs melébeszélés rágalmazás hazudozás hanem mindenki tartsa magát a levelezéshez.

Ott a terméklap, ott lehet levelezni.
A topic meg mehet a süllyesztőbe.
IDÉZET(Grobar @ 2009-10-18 17:08)

Ott a terméklap, ott lehet levelezni.
A topic meg mehet a süllyesztőbe.
Csak azt nem értem, miért lehet törölni a levelezést a terméklapról.
IDÉZET(zejopy @ 2009-10-18 17:38)

Csak azt nem értem, miért lehet törölni a levelezést a terméklapról.

Miért?
Lehet?
De ez a terméklapon belül hol van?
IDÉZET(hytech @ 2009-10-18 18:03)

Miért?
Lehet?
De ez a terméklapon belül hol van?

Azt nem tudom, csak hallottam valahol. Igazából még arra sem emléxem, hogy hol hallottam.
Nem Te mondtad? És hogy nem szeretnéd, ha lehetne törölni?
VateraBenz
2009-10-18 18:52
IDÉZET(dezmi @ 2009-10-18 16:54)

Helló Vateramoderátor

Tisztelt dezmi!
Sajnos nem tudjuk, hogy áruházakban hogyan kezelik a levelezést.
A Vatera Piacterén a jelenlegi rendszeren nem kívánunk változtatni.
Vitás esetben itt is bizonyító erejű lehet a terméklapos üzenetváltás.
RoseBaker
2009-10-18 21:08
Rendben, köszi, akkor figyelek

IDÉZET(zpepe26 @ 2009-10-18 15:31)

Zárttá tudjátok tenni, és akkor nem tud licitálni rá más, és a 24 óra elteltével a boldog nyertesé a cucc.
A szöveges verzió nem adja vissza az eredeti lap tatalmát korrektül, nincsenek képek és formázott szövegek, az eredeti verzió megtekintéséhez:
Kattints ide!.