IDÉZET(Aramir @ 2008-07-09 22:37)

Tudom, ez egy kicsit félmegoldás lesz, de ha lejár a minimáláras aukció sikertelenül és újraindul, akkor azt az aukciót szerkeszd át úgy, hogy az indulóár legyen egy neked megfelelő összeg, a minimálárat meg tedd 1 Ft-tal fölé, így valószinüleg elfog kellni, és nem lesz 100 Ft-os költsége az aukciónak a végén. Persze ezt még addig kell megcsinálnod, amíg nemjön rá licit megint.
És hogy mi van, ha nem kell el így sem? Nos az a másik fele a félmegoldásnak

Ez egyáltalán nem megoldás, én nem olcsóbban akarom eladni az árumat, hanem nem akarok a minimálárért fizetni, ezért helyette a kikiáltási árat emelném meg. És egyébként meg azt szeretném, hogy a vatera tartsa magát ahhoz a szerződéshez, amit a 3-szor újraiduló aukció manuális indításakor kötöttünk, azaz menet közben ne változtassa meg a feltételeket, arra, amire előbb már mondot. Ez jogsértés, de nem érdekli őket. A bejelentésük után indult aukciókra már nyilván oylan díjakat szabnak amit akarnak, de amiket előtte indítottak automatikus újraindulással, azokra nem.
Egyébként levelezek velük emailben is, és továbbra sem hajlandók válaszolni a kérdésemre,, hogyan lehet egy már licitált, de minimálárat el nem ért automatikusan újrainduló aukciónál az újraindulások számát nullázni. Folyton arra válaszolnak, hogyan lehet a minimárat csökkenteni, csak én ezt tudom, és nem azt kérdeztem, mert nem az érdekel.
Egyébként legutóbbi levelükben kitértek arra, hogy egy olyan aukción, amin a minimálárat már nem lehet módosítani, hogyan lehet az újraindulások számát módosítani. Valaki korábban írta, hogy itt biztos feltétele, hogy ne legyen nyolc általánosuk, és sajnos ez igaznak tűnik, hiszen egy eset van, amikor a minimálrat már nem lehet módosítani, ha azt elérték. És ha azt elérték, az aukció semmiképpen sem fog automatikusan újraindulni, nem beszélve arról, hogy a minimálárat csak licittel lehet elérni, így viszont mint az össze többi licitált aukciónál, az újraindulások számát nem lehet módosítani, igaz értelme sincs, hiszen semmiképpen nem fog újraindulni automatikusan.