Sziasztok, lenne egy kérdésem a szabályokkal kapcsolatban.
Megtetszett egy eladó áru, amire sokan licitálnak, az elején csak megfigyeltem, tegnap adtam le rá licitet. Viszont észrevettem, hogy az eladó a licitlépcsőt megduplázta 500-ról 1000 forintra, és a fixárat kivette, gondolom a sok érdeklődő miatt, de akkor már volt rajta számos licit. Ma délután fog lejárni.
Ez szabályos?
Megtetszett egy eladó áru, amire sokan licitálnak, az elején csak megfigyeltem, tegnap adtam le rá licitet. Viszont észrevettem, hogy az eladó a licitlépcsőt megduplázta 500-ról 1000 forintra, és a fixárat kivette, gondolom a sok érdeklődő miatt, de akkor már volt rajta számos licit. Ma délután fog lejárni.
Ez szabályos?
http://ekszer-ora.vatera.hu/ezust_ekszer/n..._167220053.html
Erről van szó?
A licitlépcső sávosan emelkedik.
Ha a licit és a fix ár között a különbség kisebb, mint az aktuális licitlépcső, akkor eltűnik a fix ár.
Szeretném megkérdezni, hogy miért lett törölve egy aukcióm és miért lettem figyelmeztetésben részesítve.
40 db óvszert árultam, egyenként, míg a készlet tart, ez ki is volt írva. Darabja 180 Ft volt.
Mit tettem? Mi nem volt jó?
40 db óvszert árultam, egyenként, míg a készlet tart, ez ki is volt írva. Darabja 180 Ft volt.
Mit tettem? Mi nem volt jó?
Ha nem holland aukciót indítottál, akkor nem voltál szabályos.