IDÉZET(Bamborka @ 2010-06-14 09:46)

Sziasztok!
Kérem segítsen nekem valaki, szeretnék licitálni egy termékre, nagyon szeretném megvenni.
Be szeretném állítani valahol, hogy a licitlépcsőt automatikusan emelje a rendszer, úgy tudom van valahol ilyen funkció.
De ha beirom az automatikus licitbe, egyből a legmagasabb összegre irja ki, hogy "az Ön licitje".
Nem egyből szeretném a 160 ezerre emelni, (150-ről indul, 1000 Ft-os lépcsővel) hanem hogy ezrenként emlejen, ha valaki rám licitálna. Bár az is lehet, hogy senki nem fog licitálni, de ezt soha nem lehet tudni, és nekem nagyon kellene a termék.
Köszi a segitséget!
Kedves Bamborka!
Ha levédett ajánlatot tesz, értelemszerűen annak teljes összegét meg kell erősíteni a licit jóváhagyásakor.
Az árverés során a számítógép az Önnek legkedvezőbb módon licitál. Először a minimális összeget ajánlja fel a vásárláshoz. Amennyiben a termék minimáláras, a gép a minimál árat fogja ajánlani. Ezt követően az árverés során mindig a lehető legkisebb összeggel licitál a termékre. Az ajánlatot természetesen csak addig az összeghatárig teszi meg, amit Ön maximális vételárként megjelölt. Ha erre senki nem licitál rá, ezen az áron kell megvásárolnia a terméket.
Részletes információt
itt olvashat.