IDÉZET(monika757 @ 2010-06-30 11:45)

Köszönöm de feleslegesnek tartom odaírni mert öreganyám aki 88 éves hamarabb válaszol,de úgylátom itt is pont olyan sűrűn jönnek a válaszok,úgyanis a felettesekre feltett kérdésre már egy ideje hiába várok választ csak törlik........Köszönöm szépen
Tisztelt monika757!Az Ügyfélszolgálat munkanapokon 24-48 órán belül válaszol a megkeresésekre, ahogy az Ön esetében is megtörtént! Sőt, több levelére
10 percen belül választ kapott.
Ha venné a fáradságot, és el is olvasná a hozzászólásokat, akkor láthatná, hogy rákérdeztem, mi éppen az aktuális problémája - mert a két topikban párhuzamosan folyó hozzászólás-áradata után ez már egyáltalán nem volt világos.
Egyébként a Vatera szolgáltatásaival kapcsolatos észrevételeivel a Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatósághoz fordulhat.
IDÉZET(monika757 @ 2010-06-30 11:53)

én ezt nem is várom el de a toleranciát és az egymás iránti tiszeletet azért igen.........nem tudom te mit reagálnál hasonló helyzetben....
Igen, azt mi is elvárjuk. Ennél a megnyilvánulásánál hova rejtette a tiszteletét?
IDÉZET(monika757 @ 2010-06-30 10:39)

Kívánom a vaterás ügyfélszolgálatosnak hogy nap minden 2.-dik másodpercében fusson össze ilyen kedves eladóval,és soha ne kapjon szebb üzenetet mint én kaptam ettől az idiótától
IDÉZET(monika757 @ 2010-06-30 12:08)

Ne haragudj de nem pontosan ez történt és láttál itt 1 db admit válaszolni???Igen is felbosszant hogy nem érdekli az adminokat a felhasználó problémája........szomorú tudod?Remélem nem kerülsz hasonló helyzetbe

És végezetül tisztázzuk, hogy ez nem egy online chat, hanem egy fórum. A moderátornak nem az a dolga, hogy 24 órában az Ön hozzászólására várjon és azon nyomban válaszoljon.
Ennek ellenére válaszokat az átlagosnál rövidebb idő alatt igenis
kapott, az már más kérdés, hogy nem olvasta el azokat.