IDÉZET(Vatera_Moderátor @ 2008-08-07 18:04)

Kedves norbi20!
Eladóink visszajelzései, a fórumokban megfogalmazott vélemények és az ügyfélszolgálatunkra beérkező visszajelzések alapján úgy ítéljük meg, hogy - szándékaink ellenére - a változtatás fentebb ismertetett kommunikációja nem volt megfelelő és teljes körű. Ezért úgy döntöttünk, hogy a 2008. július 14-től 2008. július 31. 24:00-ig tartó időszakra nem számolunk fel díjat a minimálár igénybe vételére, függetlenül attól, hogy egy eladó tudatosan, vagy figyelmetlenségtől választotta ezt az opciót. Ennek értelmében az erre az időszakra kiállított számlákban szereplő, a minimálárra vonatkozó összegeket jóváírjuk az érintett felhasználók egyenlegén. A 2008. augusztus 01. 00:00-tól indított aukciók esetében a minimálár használata (amennyiben a beérkező legmagasabb ajánlat nem éri el a minimálár szintjét) díjköteles és fizetendő a Vatera piacterén érvényes díjtáblázatban meghatározottak szerint!
A fenti időponttól kezdve a minimálár, mint fizető szolgáltatás igénybevételével kapcsolatos reklamációkat nem fogadunk el.
Üdv KEDVES VATERA...
az 1768ft havi dijaimbol, 1600 Ft a minimál ár, fizetössé tétele miatt adodott... Pontositok olyan termékekért, fizettek, melyeket nem adtam el...
hmm...csalodtam. pedig már egy pár éve itt vagyok.
a minimál árakat, már töröltem. (a legtöbb látható is volt...) 600 feletti terméknél, erre rá ment pár éjszakám..
sok terméket töröltem a rendszeretekböl.(komplett gépjármüveket) s ugy látom továbbra is törölnöm kell...
jól értem, hogy a ház, s alkategoriában is fizetnem kell listázási árat? ha nem adom el akkor is? ha egy betonkeveröt, vagy egy lábszelepet árulok akkor is?
legyen valaki oly jó hozzám hogy megtisztel hogy válaszol...mert nagyon nem mindegy..
ha igy van, további termékeket kell levegyek az oldalaitokról...
nem lenne egyszerübb, ha ujra inditanék egy-egy terméket, s megjelenne egy figyelmeztetés, hogy te paraszt ezért fizetni fogsz! ennyit s ennyit.(már bocs a szó használatért..) akarod? tényleg?
Például igy korrektnek érezném a helyzetet. (bár ha ez egyáltalán számit)
s eldönthetném, hogy meghirdessem jelen terméket vagy sem, az adott fizetési feltételekkel..
kiváncsi vagyok , itt kapok végre választ, vagy találgathatok tovább..