IDÉZET(Gegoriana @ 2010-11-07 20:42)

Köszönöm, nagyon kedves vagy, hogy ezt megvilágítottad! Akkor már csak azt nem értem, hogy az adott helyzetben mire kell még várnom...

Akkor ezt előre ki kellene számolnia az eladónak? Ezek szerint igen. (Most magam miatt is kérdezem, ha felteszek bármit eladásra. Valamikor

Ha jól látom, akkor a leveled óta nem lépett be az eladó. Ha belép és lezárja az aukciót, akkor 24 óra múlva lejár és a tiéd lesz, ha valaki nem licitálja felül. Viszont a levelezésben azt írja, nem volt villámár. Mindegy, ez ma a talányok napja.

Nem tudom, érdemes-e kalkulálni a villámár és a kikiáltási ár közötti különbséggel. Én nem foglalkozom vele. Mondjuk elég sok áru is van fent. Van egy általános szokásom, ami a kikiáltási ár és a villámár közötti különbséget meghatározza. Régebben megpróbáltam, nem érte meg vacakolni vele az én profilomnál, nekem nem jött be. Ezzel nem azt akarom mondani, hogy nem is érdemes, csupán nekem most ez a tapasztalatom.
De ahogy múlik az idő, változnak a szokások. Másfél évvel ezelőtt nem indítottam volna 1 Ft-os aukciót akkor sem, ha keresztre feszítenek. A mostani helyzetben megteszem. És sosem lehet tudni, hogy mi lesz akárcsak holnap is.
Ha majd eladsz, próbálkozz ezzel is, azzal is. És ami a legjobban bejön, azt tartsd meg.
Na és szerintem, de ez kimondottan a magánvéleményem, mindig kell valamin változtatni, ami más, mint amit megszokott az ember. Valahogy jót tesz a forgalomnak.