Súgó - Keresés - Felhasználók - Naptár
Teljes verzió: Aukciózással Kapcsolatos Kérdések
Vatera.hu Fórum > Általános > Aukciók
Oldalak: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102, 103, 104, 105, 106, 107, 108, 109, 110, 111, 112, 113, 114, 115, 116, 117, 118, 119, 120, 121, 122, 123, 124, 125, 126, 127, 128, 129, 130, 131, 132, 133, 134, 135, 136, 137, 138, 139, 140, 141, 142, 143, 144, 145, 146, 147, 148, 149, 150, 151, 152, 153, 154, 155, 156, 157, 158, 159, 160, 161, 162, 163, 164, 165, 166, 167, 168, 169, 170, 171, 172, 173, 174, 175, 176, 177, 178, 179, 180, 181, 182, 183, 184, 185, 186, 187, 188, 189, 190, 191, 192, 193, 194, 195, 196, 197, 198, 199, 200, 201, 202, 203, 204, 205, 206, 207, 208, 209, 210, 211, 212, 213, 214, 215, 216, 217, 218, 219, 220, 221, 222, 223, 224, 225, 226, 227, 228, 229, 230, 231, 232, 233, 234, 235, 236, 237, 238, 239, 240, 241, 242, 243, 244, 245, 246, 247, 248, 249, 250, 251, 252, 253, 254, 255, 256, 257, 258, 259, 260, 261, 262, 263, 264, 265, 266, 267
zejopy
IDÉZET(Sprinkler1 @ 2010-12-17 08:25) *
Én kiírtam a terméklapomra,hogy postán keresztül bankszámlámra történő befizetést NEM fogadok el. Sajnos ezt nem tudod másképp kivédeni. És igen pofátlanul magas összeget vonnak le ezért TŐLED, nem a kedves vásárlótól.
Ez a kérdés azért is érdekes, mert a szabályzat szerint nem kérheted tőle ennek ellenértékét.De ez kb olyan, amikor arra kötelez téged a vevő, hogy az Ő általa megszabott módon és anyagba csomagolj, persze nem az ő hanem a saját költségedre.

Én úgy gondolom,hogy a kedves vevő sem kötelezhet téged plusz költségre!!!

Tehát ebben az esetben az ő marhasága miatt téged igenis 350 Ft-os kár ért, én kötelezném a vevőt arra,hogy ezt fizesse meg.

A rózsaszín csekkes befizetés, a bankszámlán keresztüli történő utalás teljesen más tészta és más tranzakció mint a rózsaszín csekken történő bankszámlára utalás!!!

Nem szabad.
Pár ilyen teljesen tájékozatlan ember van. Ki kell bírni. Képzeld egy 450 Ft-os cuccnál.... pont én fizetek neki, hogy megkapja, mert így van.
Nem itt élnek. Azt nem tudom hol és azt sem, hogy milyen nyelven beszélnek, ha a magyart nem, mert számomra az utalás egyértelműen mást jelent, mint a postai befizetés és a készpénzbefizetés.
Sprinkler1
IDÉZET(zejopy @ 2010-12-17 10:02) *
Nem szabad.

Nem szabad kiírnom a terméklapra? blink.gif

Én nem akarom ezt kibírni. Gondolod ez tájékozatlanság? Szerintem pofátlanság. Tudja,hogy így nem neki fáj a rózsaszín csekkes feladás miatti plusz befizetés, hanem az eladónak jön le a pénzéből.És ezt a postán még pubikálják is.
Szerintem jogom van ezt a fizetési módotmegtiltanom, hisz akaratomon kívül hoz hátrányos helyzetbe és akaratomon kívül vesz ki pénzt a zsebemből.
Például szabad jogom van arra is,hogy megválasszam akarok-e bankkártya leolvasót a boltomba?Hisz tudvalévő,hogy annak költségeit a boltos viseli....
Ha az megválasztható,akkor szerintem ez is az kell,hogy legyen. rolleyes.gif

De lehet az volna jó, ha a fizetési mód bejelölésénél feltűnne a rózsaszín csekk-lakcímre tröténő befizetés és rózsaszín csekk-bankszámlára történő befizetés rubrika.

Ha nincs jogom kiírni, akkor természetesen leveszem a terméklapról a kiírást, és megszűntetem a rózsaszín csekkes befizetési módot.
Bár ezer éve fentvan a terméklapjaimon és még nem szóltak érte....
zejopy
IDÉZET(Sprinkler1 @ 2010-12-17 10:13) *
Nem szabad kiírnom a terméklapra? blink.gif

Én nem akarom ezt kibírni. Gondolod ez tájékozatlanság? Szerintem pofátlanság. Tudja,hogy így nem neki fáj a rózsaszín csekkes feladás miatti plusz befizetés, hanem az eladónak jön le a pénzéből.És ezt a postán még pubikálják is.
Szerintem jogom van ezt a fizetési módotmegtiltanom, hisz akaratomon kívül hoz hátrányos helyzetbe és akaratomon kívül vesz ki pénzt a zsebemből.
Például szabad jogom van arra is,hogy megválasszam akarok-e bankkártya leolvasót a boltomba?Hisz tudvalévő,hogy annak költségeit a boltos viseli....
Ha az megválasztható,akkor szerintem ez is az kell,hogy legyen. rolleyes.gif

De lehet az volna jó, ha a fizetési mód bejelölésénél feltűnne a rózsaszín csekk-lakcímre tröténő befizetés és rózsaszín csekk-bankszámlára történő befizetés rubrika.

Ha nincs jogom kiírni, akkor természetesen leveszem a terméklapról a kiírást, és megszűntetem a rózsaszín csekkes befizetési módot.
Bár ezer éve fentvan a terméklapjaimon és még nem szóltak érte....

Várj, még h-ülye vagyok, mert nagyon reggel van. A terméklapodra kiírhatod, hogy nem fogadod el, de ha úgy fizeti, nem tehetsz semmit azon kívül, hogy megtéped magadat.
Azt viszont nem írhatod ki, hogy annyival többet fizessen.
Ráadásul, gyanítom számlaköteles vagy. Hogy a túróba jelölöd a számlán a 350 Ft többletet?
Mert a számlatörténetnek és a kimenő számláidnak meg kell egyezniük.
Asszem ezt Tomcsa és zpepe tudják nagyon.
(Adjon már valaki egy Algoflexet. Túlaludtam magam a fene egye meg.)

Az utolsó bklezdésedet szerintem már én is javasoltam, de ne is álmodjunk erről addig, amíg nincs lezárva rendesen a nász.
Ja, és még valami, szerintem egyszer már írtam régebben.
Csak olyan szabályt szabad hozni, amit be lehet tartatni. Addig amíg a saját bankodnál nem tudod megtenni azt, hogy visszautasítod az így érkezett pénzeket (pedig nem tudod, mert én utánajártam), addig a vatera hiába is hoz szabályt, vagy külön opciót erre.
Sprinkler1
IDÉZET(zejopy @ 2010-12-17 10:23) *
Várj, még h-ülye vagyok, mert nagyon reggel van. A terméklapodra kiírhatod, hogy nem fogadod el, de ha úgy fizeti, nem tehetsz semmit azon kívül, hogy megtéped magadat.
Azt viszont nem írhatod ki, hogy annyival többet fizessen.
Csak olyan szabályt szabad hozni, amit be lehet tartatni. Addig amíg a saját bankodnál nem tudod megtenni azt, hogy visszautasítod az így érkezett pénzeket (pedig nem tudod, mert én utánajártam), addig a vatera hiába is hoz szabályt, vagy külön opciót erre.

Ja értelek! rolleyes.gif
Algoflexxel nem szolgálhatok, de egy fini kávét vagy teát szívesen küldök így virtuálisan!

Én úgy gondolom, hogyha ez terméklapon szereplő információ, akkor jogosan követelhetem ennek ellenértékét!!!
Márpediglen nálam szerepel ott.
Direkt azért írtam ki, ha valaki így fizet kifejezett tiltásom ellenére, attól jogosan követelhessem ennek ellenértékét. Amióta kiírtam, azóta ezzel nincs is gondom!!
Persze a másik fele meg a számlakérdés. Bár elméletileg a számlaszámon ez a tétel megjelenik és így a könyvelésbe is látszódik.Számlával kapcsolatos díjként.
Asszem.Nem akarok marhaságokat írni.

Próbáltatok már átlistázni a másikra?Én igen, nekem remekül sikerült.
citrom121_v
IDÉZET(zejopy @ 2010-12-17 10:02) *
Ki kell bírni. Képzeld egy 450 Ft-os cuccnál.... pont én fizetek neki, hogy megkapja, mert így van.
Nem itt élnek. Azt nem tudom hol és azt sem, hogy milyen nyelven beszélnek, ha a magyart nem, mert számomra az utalás egyértelműen mást jelent, mint a postai befizetés és a készpénzbefizetés.

Legutóbb egy adott országból nekem még hiányzó utolsó érmét 206 Ft-ért tudtam megvenni. Ha rózsaszín csekken utaltam volna, akkor még az eladónak kellene fizetnie annak örömére, hogy volt szerencséje nekem eladni? Nevetséges. Szerintem az eladónak annyi pénzt kell kapnia, amennyiért a termék elkelt. Ennek alapján van - tudomásom szerint - fizetési kötelezettsége a vatera felé. Minden további költséget a vásárlónak kell viselnie. Hangsúlyozom, én csak vevő voltam és maradok, de ez az igazságos megoldás
cseri822
Sziasztok smile.gif

Újabb kérdéssel fordulnék hozzátok. Azt szeretném megkérdezni, hogy kiszámláztak nekem x összeget ,ezt kötelességem befizetni ,mondjuk 2010.12.20-ig, Ez mit takar ? 20-án reggel még befizethetem semmiféle figyelmeztetés nélkül ? Azt szeretném tudni, hogy ilyenkor 20-a éjfélig fizethetem e be ? biggrin.gif Választ előre is köszönöm.
Sprinkler1
IDÉZET(cseri822 @ 2010-12-17 18:54) *
Sziasztok smile.gif

Újabb kérdéssel fordulnék hozzátok. Azt szeretném megkérdezni, hogy kiszámláztak nekem x összeget ,ezt kötelességem befizetni ,mondjuk 2010.12.20-ig, Ez mit takar ? 20-án reggel még befizethetem semmiféle figyelmeztetés nélkül ? Azt szeretném tudni, hogy ilyenkor 20-a éjfélig fizethetem e be ? biggrin.gif Választ előre is köszönöm.

Szia!

A fizetési határidő napján éjfélig rolleyes.gif
Jelen esetben 20.-a éjfélig.
zejopy
IDÉZET(Sprinkler1 @ 2010-12-17 18:59) *
Szia!

A fizetési határidő napján éjfélig rolleyes.gif
Jelen esetben 20.-a éjfélig.

Szerintem addig kell beérkeznie. Nem?
Ez most változott a szolgáltatóknál is.
Sprinkler1
IDÉZET(zejopy @ 2010-12-17 19:16) *
Szerintem addig kell beérkeznie. Nem?
Ez most változott a szolgáltatóknál is.

A penészbe.Megint igazad van. good2.gif
zejopy
IDÉZET(Sprinkler1 @ 2010-12-17 19:31) *

Na, azt hiszem, itt az ideje, hogy leültessem a férjemet a gép elé. laugh.gif
careless13
Sziasztok! Ha elindítok egy aukciót 1 Ft-ról, és beírok minimálárat, ha azt nem érik el, nem vagyok köteles a legmagasabb megkínált áron eladni a terméket, ha közben zárul az aukció, ugye?

Köszi,

üdv.: Careless13
zsofika61
IDÉZET(careless13 @ 2010-12-18 07:20) *
Sziasztok! Ha elindítok egy aukciót 1 Ft-ról, és beírok minimálárat, ha azt nem érik el, nem vagyok köteles a legmagasabb megkínált áron eladni a terméket, ha közben zárul az aukció, ugye?

Köszi,

üdv.: Careless13

Akkor nem. Azért van a minimálár.
careless13
Köszönöm! :-))
cseri822
IDÉZET(Sprinkler1 @ 2010-12-17 19:31) *

Köszönöm szépen biggrin.gif:D
tynus12
Segítségre lenne szükségem.
Vállalkozói bankszámlám van. A bank készpénz befizetéskor a számlámról levon bizonyos százalékot, de minimum 200Ft-ot.
Az értesítőben erre a vevőnek felhívom a figyelmét, hogy ha az összeget nem utalással, hanem pénztári készpénzbefizetéssel teljesíti, csak a +200Ft ellenében tudom elfogadni.
Ezt már többen sérelmezték, merthogy a vatera szabályzata tiltja a plusz költségek felszámolását. Viszont a vevőnek lehetősége van utalni, valamint rózsaszín csekken fizetni, így ez a költség csak azokat a vásárlókat terheli, akik mindenképpen a befizetéshez ragaszkodnak.
A kérdésem az lenne, hogy a vatera mit mond erről, megtehetem-e, hogy kérem tőlük a 200Ft-ot.
Hiszen ha a termék ára 201ft lesz, befizetni ugye csak 200-at tud, akkor én szimplán postaköltség áron kell adjam neki a terméket? Vagy ha 200 alatt megy el a cucc, akkor még én fizetek, hogy neki legyen amit megnyert?
tina
VateraBenz
IDÉZET(tynus12 @ 2010-12-18 10:52) *
Vállalkozói bankszámlám van. A bank készpénz befizetéskor a számlámról levon bizonyos százalékot, de minimum 200Ft-ot.
Az értesítőben erre a vevőnek felhívom a figyelmét, hogy ha az összeget nem utalással, hanem pénztári készpénzbefizetéssel teljesíti, csak a +200Ft ellenében tudom elfogadni.
Ezt már többen sérelmezték, merthogy a vatera szabályzata tiltja a plusz költségek felszámolását. Viszont a vevőnek lehetősége van utalni, valamint rózsaszín csekken fizetni, így ez a költség csak azokat a vásárlókat terheli, akik mindenképpen a befizetéshez ragaszkodnak.
A kérdésem az lenne, hogy a vatera mit mond erről, megtehetem-e, hogy kérem tőlük a 200Ft-ot.
Hiszen ha a termék ára 201ft lesz, befizetni ugye csak 200-at tud, akkor én szimplán postaköltség áron kell adjam neki a terméket? Vagy ha 200 alatt megy el a cucc, akkor még én fizetek, hogy neki legyen amit megnyert?
tina

Tisztelt tynus12!

ÁFF 3/7. Nem megengedett olyan tranzakció indítása amelynél a meghirdetett mennyiség nem a valós értékesítésre vonatkozik (pl. a vételár egy adott mennyiségre vonatkozik, de valójában csak nagyobb mennyiségben vásárolható meg) vagy amelyben a vételárat terhelő, egyéb költség kerül feltüntetésre, illetve annak feltüntetés nélküli felszámítása sem engedett (pl. nem valós szállítási költség, a fizetendő jutalék, csomagolási költség). Az eladó a valós szállítási költségen kívül nem számolhat fel semmilyen egyéb költséget.
zejopy
IDÉZET(tynus12 @ 2010-12-18 10:52) *
tina

Ez a vesszőparipám. Pontosan így van, és Benznek pedig sajnos rohadtul igaza van.
Én tiltóra teszem azokat, akik a kérésem ellenére pénztári befizetéssel küldik a pénzt.
Van, aki rátesz önmagától +200 Ft-ot. Na és azzal mit kezdjek? Azt az összeget le kellene valahogyan számláznom. Szóval sehogyan sem jó.
Mert van, aki kommunikatív, azt mondja, akkor most mi legyen, mert nincs bankszámlája. Ebben az esetben már vannak megoldási lehetőségek. Nyilvánvaló, hogy egy többezer forintos vásárlásnál nem különösebben okoz ez problémát. De kis vásárlásoknál igen. Ilyenkor két lehetőség van. Vagy azt mondom, hogy fizesse be a privát számlámra, ahogy akarja, és kap egy készpénzes számlát, ez nem szabályos, de talán elfogadható, ha ritkán fordul elő, vagy a rózsaszínű csekk. Az meg lassú.
Az bosszant, és attól nagyon ideges szoktam lenni, mikor a kifejezett kérésem ellenére befizeti egy szó nélkül. Tehát a problémámat magasról leszarja, nem érdekli. De azt elvárja, hogy én a magam részéről mindent megtegyek, hogy gyorsan, jó árut kapjon. Na ezek röppennek rögtön a tiltóba. Mert én úgy érzem, ez egy két oldalú dolog, nem csak neki, nekem is vannak jogaim. Az különösen jogom, hogy egy olcsó tétel megérkezéséért nem én fizessek a vevőnek.
Más megoldás nincs. Egyébként ezek szerintem azt hiszik, hogy nem tudjuk meg, hogy nem utaltak. Pedig igen...
apetzi
Hello
Én még soha nem volam itt!Ezért elnézést ha rossz helyre írok!
Kérem tanácsukat az igen Tisztelt eladóknak.és a vaterának!
Egy hölgy vett egy kabátot,ami nem lett jó rá.Rendben felajánlottam a cserét.Erre kért képeket.Megírta a váll szélességet ami egy férfi méret xxl-ben nem egy női méret.
Mikor ezt szóvá tettem küldött egy emailt nem kell neki a kabát azonnal fizessem vissza.
Jeleztem neki kiküldöm és a terméklapon feltüntetett költségeket nem tudom állni azonban.Ez nem tetszett neki.
Javasoltam akkor felteszem és eladom ha az neki megfelel.Nem akarta mert nem tudja mennyi idő alatt megy el.
Ha nem fizetem neki vissza mert neki jogai vannak, és nem olvasta a terméklapot van kapcsolata a vateránál és kizárat.
0 értékelése van tényleg megteheti?
Tényleg van hozzá joga?
Mindig szó nélkül cserélek,garanciát vállalok,számlát írok.De van mikor azt mondom elég ez már sok!
Azt mondta nem volt számla a csomagban.A kabát zsebében volt meg sem nézte!
Most azt mondja a vatera azt mondta neki jelentsen fel.
Nem értem miért hisz elküldtem neki, nem kell erre én visszaküldtem.Ki ér és utalják a pénzt.Addig is teszek a számlájára, hogy ne érreze az nem kapja vissza.
Mindenben kedvesen előzékenyen álltam hozzá.Ő nem.
Mit tegyek?
Engem nem véd semmi?
Játszótérnek lehet nézni a vaterát?Az eladót?
Van azonnal küldős és rendelős termékem is.
Mit kéne tennem?
Köszönöm
VateraBenz
IDÉZET(apetzi @ 2010-12-18 12:33) *
...van kapcsolata a vateránál és kizárat.
0 értékelése van tényleg megteheti?
Tényleg van hozzá joga?

Tisztelt apetzi!

Remélem, ezt Ön sem hisz el...
aircoo
Kezdő eladóként szeretnék tanácsot kérni:

12.04-én egy felhasználó megnyerte a termékemet.
Két e-mailt írtam neki, mire 07-én telefonon jelentkezett. Megbeszélésünk szerint és e héten csütörtök-pénteken (16-17-én) átveszi személyesen a terméket. Azóta elérni nem tudom, a vaterától kapott számon előfizető nem kapcsolható. Visszahívtam az a számot is, amiről ő hívott, aki felvette, azt mondta, ez egy céges telefon és nem ismeri az illetőt.
Tegnap (17-én) délelőtt e-mailt is írtam, de válasz még nem jött.

Sajnos, ez a felhasználó legutóbbi értékelése szerint sem jelentkezett a termékért.

1. Mit kell tennem a továbblépés érdekében?
Szeretném feltenni a cuccot ismét, még karácsony előtt, de erre már elég kevés az idő...

2. Ha újra felteszem, tudom-e értesíteni a korábban licitálókat? (hátha érdekelné még őket a termék)

Minden segítséget előre is köszönök.
zejopy
IDÉZET(VateraBenz @ 2010-12-18 13:03) *
Tisztelt apetzi!

Kedves Benz!

Ha kellően határozottan állít valaki valamit, azt akkor is elhiszi az ember, ha teljesen irreális a dolog.
VateraBenz
IDÉZET(aircoo @ 2010-12-18 13:16) *
Kezdő eladóként szeretnék tanácsot kérni:

12.04-én egy felhasználó megnyerte a termékemet.
...

Tisztelt aircoo!

Ha a vevő továbbra sem jelentkezik vagy nem kívánja átvenni az árut és ön nem kíván tovább várni, akkor érdemes egy üzenetet írni az adásvételtől való elállásról és megadni a partnernek a megfelelő értékelést. Előtte esetleg írjon neki még egy utolsó felszólítást, ezt küldje el másolatként a biztonsag@vatera.com címre is. Ezt a levelében a címzettnek is említse meg, kilátásba helyezve a megfelelő értékelést, amennyiben nem jelentkezik.
Az automata válaszban kapott azonosítót mentse el, mivel az alapján esetleges bonyodalmak esetén igazolni lehet, hogy ez az utolsó felszólító üzenet kiküldésre került.

A további licitálóknak a második lehetőség nevű funkcióval kínálhatja fel a terméket.

pferde
Tudom, hogy illene tudnom, de... blush2.gif

Általában csak fix-áron listázom a termékeimet. Most azonban feltettem egy Lego-aukciót hagyományosra, és ugye automatice ment minden - 3 hét múlva jár le.
Sehol nem találom, hogyan tudnék a lejárat dátumán változtatni. unsure.gif

Előre is köszönöm a segítséget.
zejopy
IDÉZET(pferde @ 2010-12-18 16:50) *
Tudom, hogy illene tudnom, de... blush2.gif

Általában csak fix-áron listázom a termékeimet. Most azonban feltettem egy Lego-aukciót hagyományosra, és ugye automatice ment minden - 3 hét múlva jár le.
Sehol nem találom, hogyan tudnék a lejárat dátumán változtatni. unsure.gif

Előre is köszönöm a segítséget.

Szia! smile.gif
Nem tudsz. Az egyetlen megoldás, hogy megjegyzed, mikor szeretnéd, hogy lejárjon és az előtt 24 órával lezárod. smile.gif
tynus12
Zejopy!
Nekem eddig csak tényleg azok problémáztak rajta, akikek tulajdonképpen nem is érintett...mert utaltak.
Voltak, akik utaltak, és mégis kifizették a +200-at, nekik le is lett számlázva, és vissza is lett küldve.
Viszont továbbra sem fogom benyelni. A banki befizetésért ebben a hónapban fizettem 14400 Ft-ot! Ehhez egy kicsit hozzáteszek, és megvan a havi járulékom 4 órás foglalkoztatásban.
Ha viszont nem engedem a befizetést, akkor sok vevőtől elesek, így nem tudom, mit tegyek.
A vaterának módosítania kéne a szabályzatot egy kicsit, mert így lehetetlenné teszik azoknak a helyzetét, akik ezt hivatalosan csinálják.
Valami megoldás kell, hogy legyen erre, hiszen így a vatera a vásárlók érdekeit nézi, amit persze meg is értek, nem az eladókét, akik fizetik a jutalékot.

VateraBenz, nem lehetne erre valamit kitalálni?

tina
zejopy
IDÉZET(tynus12 @ 2010-12-18 17:13) *
Zejopy!
Nekem eddig csak tényleg azok problémáztak rajta, akikek tulajdonképpen nem is érintett...mert utaltak.
Voltak, akik utaltak, és mégis kifizették a +200-at, nekik le is lett számlázva, és vissza is lett küldve.
Viszont továbbra sem fogom benyelni. A banki befizetésért ebben a hónapban fizettem 14400 Ft-ot! Ehhez egy kicsit hozzáteszek, és megvan a havi járulékom 4 órás foglalkoztatásban.
Ha viszont nem engedem a befizetést, akkor sok vevőtől elesek, így nem tudom, mit tegyek.
A vaterának módosítania kéne a szabályzatot egy kicsit, mert így lehetetlenné teszik azoknak a helyzetét, akik ezt hivatalosan csinálják.
Valami megoldás kell, hogy legyen erre, hiszen így a vatera a vásárlók érdekeit nézi, amit persze meg is értek, nem az eladókét, akik fizetik a jutalékot.

VateraBenz, nem lehetne erre valamit kitalálni?

tina

Szerintem az lenne a megoldás, nem a Vatera részéről, hanem a bankok részéről, ha megadhatnánk, hogy pénztári befizetést nem fogadunk. De erre nincs lehetőség valamilyen homályos okból kifolyólag. Egy vagyont fizetünk a bankoknak és egy ilyen egyszerű intézkedést sem hozhatunk a saját bankszámlánkkal kapcsolatban.
Mert a Vatera részéről az lenne a megoldás, ha a fizetési feltételeknél külön opció lenne a pénztári befizetés. A baj az, hogy betartatni nem lehet, és sokan még a különbséget sem tudják a kettő között. Én még nem is néztem, mennyi ez az összeg nálam, de talán jobb is....
balint435
Helo mindednki!

A kövi a helyzet.
Licitáltam egy termékre amiről késöbb kiderült hogy mégsem kell, rajtam kívülálló okok miatt.
Ennek a helyzetnek van más megoldása azon kívül hogy megvárom míg lemegy és kapok egy negatívot??
Az eladó is megérti a helyzetem és szivesen segitene de sajnos ö sem tudja mi a megoldás.

Vki sgítsen!!!
Köszönöm.
VateraBenz
IDÉZET(balint435 @ 2010-12-18 18:41) *
Helo mindednki!

A kövi a helyzet.
Licitáltam egy termékre amiről késöbb kiderült hogy mégsem kell, rajtam kívülálló okok miatt.
Ennek a helyzetnek van más megoldása azon kívül hogy megvárom míg lemegy és kapok egy negatívot??
Az eladó is megérti a helyzetem és szivesen segitene de sajnos ö sem tudja mi a megoldás.

Vki sgítsen!!!
Köszönöm.

Tisztelt balint435!

Kérjük, vegye fel Ügyfélszolgálatunkkal a kapcsolatot a Kapcsolatfelvételen keresztül és jelezze a licittörlési igényét. Csak akkor távolítjuk el a licitet ha mindkét fél kérése/engedélye a terméklapos levelezésben olvasható. Ennek hiányában nem áll módunkban törölni a licitet.
apetzi
IDÉZET(VateraBenz @ 2010-12-18 13:03) *
Tisztelt apetzi!

Köszönöm, bocsánat ha nem kellőképpen kérdeztem de nagyon rossz ez az eset és nagyon elkeserdtem.Becsülettel vagyok a vevő felé és ez szíven ütött.Amit mondott és írt.És elkeseredésemben irtam itt.

menorika
Sziasztok!

Egy kérdésem lenne! Most a Vatera át vette a Teszvesznek az automatikus felüllicitálását? Ugyanis nagyon megszívtam ma. Figyeltem egy könyvcsomagot, ami 16000 ft-os volt, nem licitáltam direkt "hamar", mert volt már rajta licit, és nem akartam feltornázni. Na szóval, az aukció vége előtt 1 perccel megtettem a következő licitet, amit automatikusan kiírt a vatera, és rögtön felüllicitált a vásárló. Eddig ilyen nem volt a vaterán, annyit írt ki jelenlegi árnak, amennyit beütöttem. Csak a tesz csinált ilyet. Én végigolvastam minden üzenetet, amit a Vatera és a Teszvesz küldött a változásokról, de egyikben sem szerepelt ez. Emiatt nem tudtam megvenni a Karácsonyi ajándékot. Mérges vagyok.
pferde
IDÉZET(zejopy @ 2010-12-18 17:00) *
Szia! smile.gif
Nem tudsz. Az egyetlen megoldás, hogy megjegyzed, mikor szeretnéd, hogy lejárjon és az előtt 24 órával lezárod. smile.gif

Hmm.... érdemes ide járni. rolleyes.gif

Köszönöm! thank_you.gif
zejopy
IDÉZET(pferde @ 2010-12-18 22:06) *
Hmm.... érdemes ide járni. rolleyes.gif

Köszönöm! thank_you.gif

rolleyes.gif Igazán nagyon szívesen. thank_you.gif
zozo98
IDÉZET(menorika @ 2010-12-18 21:30) *
Sziasztok!

Egy kérdésem lenne! Most a Vatera át vette a Teszvesznek az automatikus felüllicitálását? Ugyanis nagyon megszívtam ma. Figyeltem egy könyvcsomagot, ami 16000 ft-os volt, nem licitáltam direkt "hamar", mert volt már rajta licit, és nem akartam feltornázni. Na szóval, az aukció vége előtt 1 perccel megtettem a következő licitet, amit automatikusan kiírt a vatera, és rögtön felüllicitált a vásárló. Eddig ilyen nem volt a vaterán, annyit írt ki jelenlegi árnak, amennyit beütöttem. Csak a tesz csinált ilyet. Én végigolvastam minden üzenetet, amit a Vatera és a Teszvesz küldött a változásokról, de egyikben sem szerepelt ez. Emiatt nem tudtam megvenni a Karácsonyi ajándékot. Mérges vagyok.

Nem írtak róla, mert ez nem változás. A levédett ajánlat esetében mindaddig az ajánlattevő a nyertes, amíg a következő vásárló felül nem licitálja az általa tett ajánlatot. Nincs ebben semmi újdonság.
citrom121_v
A vatera-teszvesz kooperációval kapcsolatban lenne problémám. A teszvesztől kaptam kb 3 napja értesítést, hogy ezentúl citrom121_t leszek, és kérhetem a felhasználói névegyesítést. Mvel mindkét helyen citrom121 voltam, csodálkoztam, de megtettem az egyesítés érdekében azt, amit kértek. Közölték, hogy néhány órát vesz igénybe, és majd jelzik, ha megtörtént, aminek meg kell történnie. Most, három nap után érdeklődtem volna a teszveszen, hogy mi újság a Futrinka utcában? Nem tudtam belépni a fórumra, mert azt közölték, nem biztonságos a jelszavam, változtassam meg. No, erre nem vagyok hajlandó, mert bízzák már rám, hogy egy megfelelő hosszúságú, és értelmes szót nem képező jelszó biztonságos-e vagy sem. Ezért a kérdésem:
- tudnak-e odahatni a teszveszre, hogy a jelszóval - egyébként egy kis- illetve nagybetűt kivéve azonos a vaterán használttal, ahol a jelek szerint nincs gond a biztonsági követelményekkel - hagyjanak békén, és hajtsák már végre a felhasználói név egyesítését itt és ott
- ha ez nem lehetséges, akkor a teszveszre a büdös életen többet nem lépek be, viszont akkor itt mikor kapom vissza és hogyan a "_v" nélküli citrom121 felhasználói nevet?
VateraBenz
IDÉZET(citrom121_v @ 2010-12-19 21:43) *
A vatera-teszvesz kooperációval kapcsolatban lenne problémám. ...

Tisztelt citrom121_v!

A leírtakkal legyen kedves Ügyfélszolgálatunkhoz fordulni a Kapcsolatfelvétel menüponton keresztül.
matthewka
Üdv Mindenkinek!

Egy apró kérdésem lenne. Lehet már valaki valamikor kérdezte vagy volt róla szó.
Szóval! Hogyan lehet (lehet-e) saját bemutató videót megosztani (pl. hangszernél)? Illetve lesz valamikor ilyen lehetőség vagy tervbe van véve hogy közvetlenül lehet videót feltölteni a vaterára?

Előre is köszi a választ!
VateraBenz
IDÉZET(matthewka @ 2010-12-20 22:38) *
Üdv Mindenkinek!

Egy apró kérdésem lenne. Lehet már valaki valamikor kérdezte vagy volt róla szó.
Szóval! Hogyan lehet (lehet-e) saját bemutató videót megosztani (pl. hangszernél)? Illetve lesz valamikor ilyen lehetőség vagy tervbe van véve hogy közvetlenül lehet videót feltölteni a vaterára?

Előre is köszi a választ!

Tisztelt matthewka!

A termékleírásban megadhatja a linket. A videó nem tartalmazhat elérhetőséget.
bobe31
Sziasztok! Nekem egy olyan kérdésem lenne, hogy a teszveszen keresztül feltöltött, de a vaterára is bejelölt listázott termék miért nem jelenik meg a vaterán az eladandó termékek között? A másik észrevételem pedig, hogy eddig az 1 Ft-os aukciónál ha licitáltam, akkor a licitlépcsővel nőtt a licit összege, most pedig az általam adott összeg kerül egyből a licitösszeghez. Így nem tudom beállítani az aukciónál az összeget, amennyit szeretnék adni érte és nem vagyok gépközelben. Ez a teszvesznél jelentkezett. Válaszokat előre is Köszönöm Böbe
VateraBenz
IDÉZET(bobe31 @ 2010-12-21 09:14) *
Sziasztok! Nekem egy olyan kérdésem lenne, hogy a teszveszen keresztül feltöltött, de a vaterára is bejelölt listázott termék miért nem jelenik meg a vaterán az eladandó termékek között? A másik észrevételem pedig, hogy eddig az 1 Ft-os aukciónál ha licitáltam, akkor a licitlépcsővel nőtt a licit összege, most pedig az általam adott összeg kerül egyből a licitösszeghez. Így nem tudom beállítani az aukciónál az összeget, amennyit szeretnék adni érte és nem vagyok gépközelben. Ez a teszvesznél jelentkezett. Válaszokat előre is Köszönöm Böbe

Tisztelt bobe31!

Kérjük, adja meg a termékkódokat.
omarion23
Sziasztok.

lehet nem jó helyre irok.
Ha valakivel itt vaterán cserélek valamit és amit én kapok az nem felel meg nekem, akkor lehetpségem van visszacserélni, és ha mondjuk nem akarják visszacserélni akkor mit lehet tenni?
Bigdept
IDÉZET(omarion23 @ 2010-12-21 15:41) *
Sziasztok.

lehet nem jó helyre irok.
Ha valakivel itt vaterán cserélek valamit és amit én kapok az nem felel meg nekem, akkor lehetpségem van visszacserélni, és ha mondjuk nem akarják visszacserélni akkor mit lehet tenni?

Ugyanazt, amit pénz esetén, azaz, ha nem cserélsz, hanem pénzért veszel.
cico1_v
Kedves Benz!
Mindenkinek ingyenes lesz a feltöltés,mindkét oldalon,vagy csak azoknak,akik összevonták a fiókjaikat.
köszi
Kriszti
VateraBenz
IDÉZET(cico1_v @ 2010-12-23 21:37) *
Kedves Benz!
Mindenkinek ingyenes lesz a feltöltés,mindkét oldalon,vagy csak azoknak,akik összevonták a fiókjaikat.
köszi
Kriszti

Kedves cico1_v!

Mindenkinek.
zsofika61
IDÉZET(VateraBenz @ 2010-12-24 08:47) *
Kedves cico1_v!

Mindenkinek.

Mikor? Mikortól? Nem tudom miről van szó not_i.gif Köszönöm a választ.
ktibor68
IDÉZET(zsofika61 @ 2010-12-24 10:21) *

Örömmel értesítjük Vaterás felhasználóinkat, hogy 2010.12. 26. vasárnap 0:00-tól, 2010.12.27. hétfő 24 óráig, tehát 48 órán keresztül listázási díj nélkül töltheti fel termékeit a Vaterára és a TeszVesz-re!
zejopy
IDÉZET(zsofika61 @ 2010-12-24 10:21) *

Mert te is a névsor végén vagy. De már meg kellett, hogy kapjad. smile.gif
zsofika61
IDÉZET(zejopy @ 2010-12-24 10:39) *
Mert te is a névsor végén vagy. De már meg kellett, hogy kapjad. smile.gif

Én ..neeem kaaptaaam seeeemiiit. confused.gif confused.gif

IDÉZET(ktibor68 @ 2010-12-24 10:24) *
Örömmel értesítjük Vaterás felhasználóinkat, hogy 2010.12. 26. vasárnap 0:00-tól, 2010.12.27. hétfő 24 óráig, tehát 48 órán keresztül listázási díj nélkül töltheti fel termékeit a Vaterára és a TeszVesz-re!

Köszönöm. thank_you.gif
zejopy
IDÉZET(zsofika61 @ 2010-12-24 10:58) *
Én ..neeem kaaptaaam seeeemiiit. confused.gif confused.gif

Ez a címe:
"Díjmentes listázás és iPhone4 akció Karácsonyra!"
Látod, milyen jó, hogy fórumozol? Így mindenről értesülsz, ami fontos. smile.gif
zsofika61
IDÉZET(zejopy @ 2010-12-24 11:11) *
Ez a címe:
"Díjmentes listázás és iPhone4 akció Karácsonyra!"
Látod, milyen jó, hogy fórumozol? Így mindenről értesülsz, ami fontos. smile.gif

Nagyon szeretek itt lenni veletek friends.gif( A halászlé már kész! )

Kellemes, boldog karácsonyt Mindenkinek! party.gif
zejopy
IDÉZET(zsofika61 @ 2010-12-24 11:19) *
Nagyon szeretek itt lenni veletek friends.gif( A halászlé már kész! )
Kellemes, boldog karácsonyt Mindenkinek! party.gif

Hűűű. Nagyon ügyes vagy. Én még takarítok. Hiába, a feltöltés miatt kiesett a tegnap és a tegnapelőtt.
Azt sem tudom, hová nyúljak. Persze a gyerek eltűnt, érezte a takarítás előszelét, nem akar kéznél lenni, hátha befogom. biggrin.gif
De nem fogok megőrülni, ezt eldöntöttem. Ameddig jutok, addig csak. Brrr.... bár már vége lenne.
A szöveges verzió nem adja vissza az eredeti lap tatalmát korrektül, nincsenek képek és formázott szövegek, az eredeti verzió megtekintéséhez: Kattints ide!.
Invision Power Board © 2001-2013 Invision Power Services, Inc.