IDÉZET(zejopy @ 2011-02-27 11:15)

[...]
Ennek ismeretében inkább felvállalom a kockázatát annak, hogy némelyik alkalmatlan a Vaterán való vásárlásra és nekem kell vele bajlódni. De nem mindenki így gondolja.
Viszont a Vatera nem akarja ezt. Szerintem nem jó döntés, de nekik is nyilvánvalóan megvannak az indokaik.
Képzeld el, nem vaterás emberke nagyon keres valamit. Beírja a gugliba, amelyik amúgy eléggé elől
hozza a találati listán a vaterás hirdetéseket, ha nem éppen legelsőként.
Emberünk örül, és rákattint. Feljön a vaterás oldal, amelyik unszol a regisztrálásra, nem kerül
semmibe, csak pár perc, de viszont ez kell, ha meg akarja venni a meghirdetett cuccot!
És akkor jön a pofára esés, nem veheti meg, mert 0-s felhasználó! Vajon milyen véleménnyel
lesz ezután a vaterás dologról, mert az biztosan fel sem merül benne, hogy ebben a hirdető
a ludas...
Engem kb. eléggé furcsán érintett. Eleinte, ha kellett valami, akkor megkértem pár ismerősömet,
hogy vegyék meg nekem. Komoly. Aztán, kénytelen voltam eladni, hogy %-om legyen.
No nem mindig volt feltétel a %, de 4 termékből 2-nél azért így gondolták az eladók.
Ez régen volt, aztán már teljesen más okok jöttek, amiért fontos a Vatera.
És persze, nem sokat adtam el, de elég sok olyan vásárlóm is volt, aki csak azért regelt,
mert kellett neki valamlyik cuccom. Köztök volt 15-16 éves gyerkőc is, és technokrata
jól menő vállalkozó is. Mindössze egy olyan volt, aki úgy licitált, hogy nem volt pénze.
Emiatt szerintem nem kell a többieket is korlátozni...