IDÉZET(Priz01 @ 2008-04-01 19:50)

Hát, sajnos az én esetemben egyáltalán nem jó dolog. Az történt ugyanis, hogy vki licitált egy termékemre, amiről még az aukció lejárta előtt kiderült, h hibás. Ahogy észrevettem, írtam a licitálónak és kértük a licit törlését. Persze nem törölték, mondván, h csak hétköznap dolgoznak és akkor is óriási kegy, ha megteszik...bla, bla, bla....
A licitáló pozitívan értékelt , de természetesen sikertelen tranzakcióként jelölte meg. Ha erre én sikertelenként és semlegesen értékelem, vele szúrok ki, mert egyáltalán nem az ő hibájából történt. Ha pedig mindenképpen pozitívként akarom értékelni (mert tökéletesen pozitív róla a véleményem; nagyon megértően és rendesen állt a dologhoz), akkor a vatera elvárja tőlem, h azt hazudjam, megtörtént az adás-vétel azért a 60 ft jutalékért....Na, most legyen okos az ember, hogy mit csináljon.
Ez a Te eseted pont a vita köztem és Draglion, meg a vele együttartók között ..
Az Ő véleményük : van a pozitív, ami rjó vélemény és van minden más, ami roszz ..
A Vatera véleményem szerint azért csinált (hirdetett meg) egy három fokozatú skálát, hogy az 3 fokozatkénz működjön ... a pozitív és a negatív megjelölés triviális, de a semleges a vita tárgya ...
Az én véleményem szerint (sajna Vatera Mod nem foglal állást) a semleges jár ilyen esetben ... Mert POZITÍV a hozzáálás, de az üzlet még sem köttetett meg ... Szerintem senki sem szégyenkezhet a semleges miatt ...
Add meg a semlegeset, mert az a partneredre semilyen rossz fényt nem vet ...
Pozitívat csak sikeres adásvétel után adhatsz, ha eladó vagy ... A vevődnek semi baja nem fog történi ...
Gondold végig, amit most fogok írni ....
Ha a meg nem valósult adásvételek után Te (meg mások) pozitívat fognak adni, mi lesz az itt is jelenlévő nepperek reakciója ?? Mi lesz a pozitívgyüjtők válaszreakciója ???
Az eladó azt mondja : Nem jött létre az üzlet, de pozitív ...
A vevő azt mondja : Nem jött létre az üzlet, de pozitív ...
Eredmény : pozitívhalmaz a jellemzésekben és jutalékfizetéscsökkenés a Vaterán ...

De tiszteletben tartom Drag és bambustvirág fóbiáját a semleges ellen ....
Ennyi ...