IDÉZET(svejku @ 2011-09-26 21:40)

Én csak a semleges értékeléseit néztem át, hát nem semmi... De, sok mindent nem lehet tenni, rengeteg a pozitívja, akármit is árul, én biztos nem vásárolnék tőle.
Igen, én is ezt gondolom! Van neki egy szerintem egy családtagja is akivel közösen nyomják az ipart. Én jókat szoktam derülni amiket ír sokszor vissza értékelésként.
Nekem is volt már a társához "szerencsém". Megnéztem majdnem az összes aukcióját, és ki volt írva, hogy RÓZSASZÍN csekken lehet nála fizetni, erre a sok értékelésnél
pofátlanul visszaválaszol, hogy olvasson a kedves vásárló figyelmesebben mert fel van tüntetve. Kérdem én hol a ....csába? Értem én hogy vannak esetleg anyagi gondjai, és feltételezhető
az is, hogy benne van valami slamasztikában és ezért ragaszkodik a csekkes befizetéshez, de akkor ne teremtse le a potenciális vásárlót azzal, hogy így is lehet meg úgy is lehet egyenlíteni.
Ha vki kifogásolja a termékét egyből támad, vagy esetleg meggondolja magát, és nem nyáladzó semlegest ír be neki, azt is lerohanja. Kizárni nem lehet sajnos mert van aki meg van elégedve vele
és portékáival.