Súgó - Keresés - Felhasználók - Naptár
Teljes verzió: Szent Klára Toronynéző Sör Címke
Vatera.hu Fórum > Általános > Keresem
svejku
A szarvasi Szent Klára katolikus templom idén ünnepli felszentelésének kétszáz éves évfordulóját. Július 8-án lett kicserélve a templom régi toronysisakja. Erre az alkalomra, ezen a napon került forgalomba a Békésszentandrási serfőzde indiáncseresznyével ízesített Szent Klára Toronynéző nevezetű kisüveges söre. Ennek a címkéjét keresem, akár még az üvegen van, akár szépen leáztatva.
Pandi70
IDÉZET(svejku @ 2012-07-13 18:39) *
A szarvasi Szent Klára katolikus templom idén ünnepli felszentelésének kétszáz éves évfordulóját. Július 8-án lett kicserélve a templom régi toronysisakja. Erre az alkalomra, ezen a napon került forgalomba a Békésszentandrási serfőzde indiáncseresznyével ízesített Szent Klára Toronynéző nevezetű kisüveges söre. Ennek a címkéjét keresem, akár még az üvegen van, akár szépen leáztatva.

Megtalálhatod termékeim között. Üdv. Pandi70
svejku
IDÉZET(Pandi70 @ 2012-07-16 17:05) *
Megtalálhatod termékeim között. Üdv. Pandi70

Köszönöm Pandi, megtaláltam! smile.gif
Remélem azért ittál is belőle, érdekelne, hogy milyen volt?
Pandi70
IDÉZET(svejku @ 2012-07-16 19:06) *
Köszönöm Pandi, megtaláltam! smile.gif
Remélem azért ittál is belőle, érdekelne, hogy milyen volt?

Pandi férje vagyok, és igazándiból én árulom a vaterán a sörcímkét, illetve a teli üveget. Természetesen ittam belőle: bár nem rajongok az ízesített sörökért, ez kivételesen nagyon ízlett. A rendezvényen osztogatott csapolt változat kicsit finomabb volt, de ez az üveges sem rossz. Úgy vagyok vele, ha nem kel el ennyiért a teli üveg, akkor sincs semmi baj, megiszom! smile.gif
A szöveges verzió nem adja vissza az eredeti lap tatalmát korrektül, nincsenek képek és formázott szövegek, az eredeti verzió megtekintéséhez: Kattints ide!.
Invision Power Board © 2001-2013 Invision Power Services, Inc.