Tiltólistába való alany:Azt hittem ha el is ad valaki a vaterán, akkor ha vásárol, legalább odafigyel a másikra.Tévedtem.
Nem elég hogy a leütött árut nem veszi át a boltban 2 hétig, utána közli hogy postán kéri.
Utalni egy hétig is "elfelejt", majd amikor megkérdezem hogy mi a további lépés, ad egy negatívot,
olyan stílusban, ahogy a kutyámmal nem beszélek, viszont elismeri benne önnön hibáját.
Azt hinném bennem a hiba, ha az értékelései 10%-a nem erről szólna.Érdeklődő levelem után EGYÉRTELMŰEN JOGTALAN alpári negatívval válaszolt:
"Az eladónak a stilusát nem jellemezném.Nemtudtam fizetni 3 hétig anyagiak miatt,erre elkezdett a
hirdetésembe fenyegető levelet irkálni.Nem tűntem el,csak még nem fizettem. Kenje a hajára az áruját
már azért is.Jöhet a értékelése állok elébe."
A "stílusom" annyi volt, hogy érdeklődtem mikor utal, idézet:
"Megvetted a könyvet 13-án vagyis 3 hete.
Három nap múlva kaptam egy levelet Tőled hogy hol lehet átvenni, de ez szerepelt az adatlapon is…
Megírtam, rá 4 nap múlva személyes átvételt kértél, a könyvet a boltba vittem
10 nappal később kaptam egy levelet hogy mégis csak utalás, EZ 7 napja volt
a pénz természetesen nem érkezett meg, ahogyan a posta cím sem. Tájékoztatást nem kaptam,
de ahogy nézem a vaterára pl. ma is beléptél.
Te is árulsz, ennek ellenére a vásárlási „stratégiádat” inkább nem jellemezném, gondolom magadnak
sem kívánsz hasonló vevőket.
No, miután ezt megbeszéltük, kíváncsi leszek az álláspontodra, vagy arra hogyan tovább.
Amennyiben nem válaszolsz, vagy tovább húzod az időt, az adás vételt egy negatív értékelés mellett
sztornózom,Köszönöm a megértést"
1800 adás vételem van, sok vevőm vissza járó, de ilyennel még nem találkoztam

Én azzal kezdem, hogy ha megveszek valamit, 2 napon belül elutalom az árát, de ha közbe
jönne valami, alap eset hogy legalább TÁJÉKOZTATOM az eladót, de az meg végképp abszurd,
hogy még én osztom a negatívot amikor nem fizetek...
Aukcio:
http://www.vatera.hu/item/view/index.php?cod=151728176A "kedves vevő" neve: merszy01