IDÉZET(zejopy @ 2009-09-28 10:43)

Basszus, az a gáz, hogy én, amint megkapom a pénzt, rögtön értékelek, abból kiindulva, hogy a vevő megtette a kötelességét. Pedig valójában lehet, hogy nincs igazam, mert a vevő valóságos hozzáállását egy felmerülő probléma esetén lehet felmérni.
Végig kell gondolnom, amit írtál, de jónak tűnik elsőre. És ezzel az a gondom is megszűnne, hogy nem értékelnek. Most is kb. 15-el tartoznak, pedig nagyon szeretném, ha minél több lenne.
Én is így szoktam értékelni. :S Bár most olvasva a topicot ezen erősen elkezdtem gondolkozni. Mi a vevő kötelessége...a fizetés egy dolog, de míg megérkezik addig dobhat egyet az agya és már ott is a negatív igyekezet ide vagy oda.

Értékeléssel nekem is tartoznak... nah mindegy. Nem tudom miért nem lehet értékelni, ha már minden lezajlott. A leghosszabb tranzakcióm is kb. egy hónap volt, mert összevártunk, de akkor is minden ment azonnal adás-vétel után. De van, aki már tudom, hogy hetekkel ezelőtt átvette, de baszik írni vagy értékelni vagy valami. Én meg itt aggódok, agyalok, hogy vajon ennyi idő után ugyan mit fog kitalálni vagy mit nem...