Szeretek böngészni az 1,- Ft.-os aukciókban. A közelmúltban is több sikeres (és igazán kedvező áru) aukciót sikerült megnyernem. Volt közöttük azonban két problémás, melyekből az egyik "veri a plafont",hogy úgy mondjam...

Egy meleg pulcsi gazdája a jelentkezésem után közölte, hogy nem szivesen adná oda ennyiért, ugyanis akár hiszem, akár nem, azt, hogy 1,- Ft.-os licitben volt a termék, számára csak akkor derült ki, mikor megnyertem. És hogy állapodjunk meg egy semlegesben...
Válaszoltam, hogy számomra csak a pozitív értékelés, ami elfogadható, az pedig csak úgy jöhet létre, ha lebonyolódik az aukció.
Az eladó válasza erre az volt, hogy ő "korrekten" felajánlotta a kölcsönös semlegest, ok., ha kötöm az ebet a karóhoz, értékelhet másképp is.
Belinkeltem az eladónak a saját termékét, és ismét megkérdeztem, hogyan lehet az, hogy nem tudott arról, hogy 1,- Ft.-osban listázta, mikor a termék megnevezésében is ez áll: "GGECCO garbó!1FT!NMÁ”
Kilátásba helyeztem továbbá, ha nem hajlandó a szabályok szerint lebonyolítani az adás-vételt, a Vatera ügyfélszolgálatához fordulok.
A válasza az volt, hogy valóban ő listázta, de csak "véletlenül". És hogy nem tudta, hogy ez az aukciója fent van. (Így, szó szerint!) Ő úgy érzi, mivel "korrekten megkért", hogy tekintsünk el az adás-vételtől, a pulóvert nem adja postára, nyugodtan forduljak a Vatera Ügyfélszolgálatához.
Az aukció:
http://www.vatera.hu/ggecco_garbo_1ft_nma_154090719.htmlBelegondoltam... neki két terméke van fent (a másodikat ma indította), összesen 18 adás-vétele volt.
Ha negatívot adok, jön a bosszúnega, ami számomra csak problémát okoz. Ezt jól kiötletelte.
Ti mit tennétek a helyemben?