IDÉZET(VateraBenz @ 2009-10-19 22:56)

Tisztelt Pali600!
Ha a partner nem ad hírt magáról, nem jelentkezik, nem érhető el hosszabb ideje a vételár átutalása után, akkor értesítse, hogy ha záros határidőn belül nem jelentkezik és rendezi az adásvételt, akkor a rendőrségen tesz feljelentést.
A felszólítólevél sikertelensége esetén feljelentést kell tenni az illető ellen!
Mint megkárosított félnek a rendőrségen kell feljelenést tennie, amennyiben nem ismert az illető kiléte akár ismeretlen tettes ellen is. A rendőrségnek szüksége lesz nyomtatott formában a terméklapra az illetővel folytatott levelezésre és minden egyéb dokumentumra, amelyek az adásvétellel kapcsolatban rendelkezésre állnak
A bejelentés után elindítják a nyomozást és hivatalos megkereséssel fordulnak a Vatera.hu Kft-hez a nyomozás sikere érdekében szükséges és még hiányzó adatok kibocsátása miatt.
Bejelentését továbbítottuk a Biztonsági Részlegünknek.
Már írtam a Vatera ügyfélszolgálatra és biztonsági részlegnek is /még Vasárnap/.
A felszólítás is megvolt /nem is egyszer/, Rendörségi feljelentés kilátásba helyezése is volt, de semmit nem válaszol.
IDÉZET(kottamuvek @ 2009-10-19 23:30)

potykaaaaa
Csaló !!!!!!!!!!!!
vigyázat!!!! de más felhasználó névvel tovább is mehet.
Ha kiírom a teljes nevét meg a számlaszámát még én kerülök bajba!
Igen ez Magyarország!
Na de van más út is !
Megtalálom kerül, amibe kerül !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-)

Én is elhatároztam, hogy mindent megteszek azért, hogy elkapják tothbela72 -t. Kb 18-20 csalálás, és csak úgy elsétál a miliókkal ???
Nem, nem !!!!!!!!!!