IDÉZET(hytech @ 2009-10-29 22:33)

Elsőnek kimásoltam neked az első nyertes ajánlatot. Figyelmedbe ajánlom az összeget. Aztán nézd meg a másodikat, amit az ügyfélszolgálattól kaptam! Vesd össze az a nyertes ajánlat összegét a második üzenet vételárával. Aztán nézd meg a kettő közötti licitlépcsőt! Számítsd ki, hányszor van meg a licitlépcső a két ajánlat között! És ha jól számoltál, megkapod eredményül, hogy hányadik lettem a licitben.
"Jelenlegi ajánlat: 82 880 Ft
Nincs minimálár! Nincs minimálár!
Licitlépcső:
567 Ft
Legkisebb ajánlható ár:
83 447 Ft
Az Ön ajánlata:
(Automatikus licit max)
Amennyiben a termékre érvényes licitet tesz, akkor a Vatera szabályzata és a PTK 211. § szerint is köteles az aukció tárgyát átvenni az eladótól!
Áru mennyisége:
1 db
Az aukció kezdete:
2009/10/12 20:31:39
Az aukció vége:
2009/10/23 20:51:18 (Árverés befejezve)
Jelenlegi nyertes:
anizs74(1)
Vatera üzenete:
A következő, Ön által licitált termék megvásárlására az eladó második lehetőséget kínál fel:
Eladó: alisa99
Termék: Gardróbszekrény 1 forintról!Csak 11 napig!
Termékkód: 154846332
Link:
http://www.vatera.hu/item/view/index.php?s...p;cod=154846332 Vételár: 81 746 Ft
Határidő: 2 nap
Megjegyzem, többször indult utoljára az utolsó öt perc az én licitemmel, mire alisa99 letiltott. Számomra rég nem az a fontos, hogy mi történt, hanem az, hogy hogyan. Ha nem sikerülne kiszámolnod, elárulom: dobogós helyezés.
Vagyis igen csak nagyon a finisben "nyomott " ki, a dobogóról lökött le, még ha alisa99-nek nem is tűnt fel. Helyettem a tények is beszélnek, akárhányan is az ellenkezőjét állítják.
IDÉZET(Sanyabacsi69 @ 2009-10-29 22:35)

Arra hajtasz, hogy mindenki letiltson?

Szia!
Arra hajtok, hogy a mellébeszélés helyett kiderüljön az igazság. Én nem várom el, hogy a kezdő vatera-sok mögém álljanak, az sem baj, hogyha a törzs eladók szimpatizálnak társukkal, de elégedett vevők nélkül nem lesz VATERA!!!!!!!
Hány kezdő vateras-nak szegik a kedvét a " sportszerűtlen " eladók. Nem számít? Elárulom: velem kapcsolatosan rögtön négynek.
IDÉZET(szkmsz @ 2009-10-29 22:10)

Szia! Nagyon köszönöm, hogy válaszolsz. Nem ellened akartam hadjáratot indítani. Én is bocsánatot kérek tőled.
Néhány kérdést engedj meg légyszíves!:
1. Miután tiltólistára tettél, kaptam tőled második lehetőséget a megvásárlásra? Az ügyfélszolgálat egyik üzenete erről szólt.
2. Azt írod, nem engedted licitálni a kezdőket. Ezt hogy érted? Tegnap egy nullás ismerősömet kértem meg, hogy licitáljon helyettem, jó ideig tudott licitálni, majd letiltottad. Végig néztem az aukciót, és majdnem egy nullás nyerte meg.
Üdvözlettel
szkmsz
Kedves Vatera Ügyfélszolgálat!
Alisa99 nem az utolsó percekben tiltott le? Ti ezt biztosan tudjátok.
IDÉZET(Sanyabacsi69 @ 2009-10-29 17:23)

Mindezek után már nem csak nálad van ott szerintem...
Nem baj. Nem ez a lényeg.
IDÉZET(scaevola @ 2009-10-29 13:04)

Félsz, hogy így kiabálsz?
A Modi szerint összeollózott leveled akkor mi?
Kérlek fejezd be, ennek semmi értelme!
Kicsit nézz utána, aztán rájössz, hogy tévedsz. Az igazság nemcsak hangos tud lenni, de fájhat is. A moderátor meg tudja magát védeni, ha akarja.
De mással ne takarózz!