Csak beírtam a pendrive szót a keresőbe és egyből kidobott 3 hamis pendriveot áruló emberkét.
Nah most picit elment a kedvem az egésztől, tekintve, hogy persze kedves adminisztrátorok jogos, hogyha itt hamisítványt látok jelentsem, de ha 100 életem lenne se tudnám jelenteni az összeset ami csak úgy kiverdesi az ember szemét. Nem is értem ezt hogy lehet itt engedni? Idealista vagyok de tuti ráállítanék valakit aki csak az ilyen egyszerű szavakra szórhatná is ki az embereket pendrive, louis vuitton ,dolcegabbana, boss stbstbstb.
Igaz akkor nem maradna itt senki
.
Nah most picit elment a kedvem az egésztől, tekintve, hogy persze kedves adminisztrátorok jogos, hogyha itt hamisítványt látok jelentsem, de ha 100 életem lenne se tudnám jelenteni az összeset ami csak úgy kiverdesi az ember szemét. Nem is értem ezt hogy lehet itt engedni? Idealista vagyok de tuti ráállítanék valakit aki csak az ilyen egyszerű szavakra szórhatná is ki az embereket pendrive, louis vuitton ,dolcegabbana, boss stbstbstb.
Igaz akkor nem maradna itt senki
Tisztelt torma99!
Amennyiben szabálytalanságot észlel, a terméklapon a szabálytalan aukció szövegre kattintva vagy lejárt aukció esetén a kapcsolatfelvételen keresztül jelezze és a felelős kolléga indokolt, bizonyítható esetben megteszi a szükséges intézkedéseket. Köszönjük!