Figyelem!
Tisztelt Vaterások!
Lehetséges, hogy csaló van az eladók között. a neve:
deejaygray89 A történet a következő:
Vásároltam egy HP Presario CQ61-es laptopot. A vásárlást követően megjött az e-mail, hogy utaljam a pénzt a megadott számlaszámra.
Mivel a vaterán megadott cím egyezett az eladó e-mail címével, így először fel sem tűnt, hogy a számlaszám, ahová a pénzt kellett utalni nem egyezett az eladó nevével. (De az e-mail címmel igen.) Ez egyébként gondolom nem ütközik a Vatera szabályzatba, hiszen már kaptam ilyen üzenetet, és ott természetesen rendben lezajlott az adásvétel.
Két nap elteltével érdeklődtem, hogy rendben megérkezett-e az átutalt összeg?
Semmi válasz.
Majd másnap megpróbáltam elérni e-mailban, és telefonon is, de elérhetetlennek bizonyult.
Másnap a kedvesem e-mail címéről küldtünk egy üzenetet, hogy jelentkezzen, mert egyébként elállok a vásárlástól, illetve megtesszük a szükséges lépéseket (negatív értékelés, feljelentés etc. etc.).
Azonnal visszaüzent, hogy: "Bocsánat! én nem szórakozom! A mai nap tudom csak feladni a laptopot még nem volt operációs rendszer telepítve a
Laptopra,ne haragudjon megadom a futár követő számát és holnapra ott a laptop ne haragudjon hogy ennyit kellett várni
mihelyst feladtam szólok és a futár számát is megadom csak rengeteg rendelés van és sok minden dolgot kell egyszerre
csinálni,mégegyszer elnézést a kellemetlenségért."
(A szöveget jobban elolvasva, gondolom mindenkiben megfogalmazódik legalább egy kérdés; hogy akkor most feladta, vagy csak fel fogja adni?)
Jelentkezett telefonszámon is, ami természetesen nem egyezett a regisztrációban megadott számmal. Ott is elmondta ugyanazt, amit e-mailban leírt.
Azóta semmi hír.
Azóta ismételten nem elérhető sem telefonon(kikapcsolva mindkettő mobil), sem pedig e-mailban.
Természetesen hétfőn délelőtt megteszem a szükséges lépéseket a Vatera biztonsági szolgálata felé (és egyéb szervek felé is).

Azonban sürgősnek tartom, hogy itt a fórumon jelezzem, lehetséges, hogy csalóval van dolgunk!
Ezért csak óvatosan licitáljanak a termékeire, ahol rengeteg nagy értékű áru van feltüntetve!
Üdvözlettel;
DneMária