IDÉZET(98tomcsa @ 2009-12-08 08:39)

Igazából ez sem megoldás, mert pofátlanul odaírják a levelezésbe, hogy eredeti. Pedig egy Louis Vuitton táska 12000 Ft-os villámáron, minden csak nem eredeti.
Vagy a másik példa: rákérdezett a vevő, hogy eredeti e, a válasz: "Ez most komoly kérdés volt??? "
http://www.vatera.hu/louis_vuitton_lv_taska_157970548.htmlHozzáteszem, amit már korábban is leírtam: épeszű ember tudja, hogy egy eredeti mennyibe kerül, ez legyen ruha, telefon bármi. Tudd viszonyítani az eredeti árhoz képest mennyire reális amennyiért itt árulják.
Sokszor az a fura, hogy képesek az egyértelműen nem eredeti termékért a kínai piacon kapható cuccok árának többszörösét kiadni...
Nem lehet a vevőkre bízni a szelektálást, hisz a legtöbbjük csak az első tévedése után kap észbe, addigra meg máris csalódott a Vaterában...
Esetleg megoldást jelentene, ha a tisztességes eladók egységbe tömörülve összedobnának egy pénzalapot,
amelyből próbavásárlásokat eszközölnének. Minden olyan vásárlás után, amelynek tárgya hamisítvány volt, feljelentést tennének a rendőrségen
a bizonyítékok birtokában valamint kezdeményeznék az eladó kitiltását. Ha vannak olyan eladók a piactéren,akik eredetit árulnak,
ez az ő érdekük lenne. Én ugyan nem a divatüzletben utazom, de szívesen beszállnék.
Írhattam volna, hogy ezt a próbavásárlás dolgot a Vatera vagy a Fogyasztóvédelem maga is megtehetné, de ez naív elképzelés a részemről úgy érzem.
Az meg egyenesen a mennyország lenne, ha a Vatera ÁSZF-be is bekerülne, hogy a piactér üzemeltető bármikor próbavásárlássall ellenőrizheti
az eladókat, és törvénysértés esetén azonnali feljelentés menne.. Gyanítom, ha ez a mondat bekerülne az ÁSZF-be, már akkor felére csökkene
a hamis termékek száma...kérdés, hogy ez jó-e és főleg kinek jó?