IDÉZET(theofilka @ 2009-12-14 20:54)

Szuzann viragne8 felhasználók eredetinek írt parfűmöket árulnak de mind hamis gagyi termék...
IDÉZET(VateraBenz @ 2009-12-14 21:04)

Tisztelt theofilka!
Amennyiben szabálytalanságot észlel, (...) jelezze és a felelős kolléga indokolt, bizonyítható esetben megteszi a szükséges intézkedéseket. Köszönjük!
IDÉZET(theofilka @ 2009-12-14 21:32)

Tisztelt Vatera már megtettem kétszer...
IDÉZET(VateraBenz @ 2009-12-14 21:37)

Tisztelt theofilka!
Kérjük, a Kapcsolatfelvételen át szíveskedjen beküldeni a rendelkezésére álló bizonyítékokat, amelyek állítását alátámasztják.
Köszönjük.
Szóval ezt úgy értsd, hogy amíg a gyártó, forgalmazó, hivatalos márkaképviselet, stb. nem jelzi, hogy az ő termékeinek hamisítványát árulják, addig a Vatera sajnos nem sokat tehet. Egy ilyen hivatalos szerv persze tudja bizonyítani az igazát, míg Te, én és a többi "földi halandó" csak sejti, hogy nem biztos, hogy minden rendben van a termék eredetiségét illetően (itt persze nem muszáj csak a parfümökre gondolni.)
Hitelt érdemlő bizonyítékot szerezni elég bajos, mert ha próbavásárlást csinálsz egy másik névvel (merthogy a mostanit tiltólistára tették...), bevizsgáltatod a cuccot a gyártónál, forgalmazónál (megeshet, hogy önköltségen). Ha kiderül, hogy hamisítvány, és bizonyítani tudod a származását (mármint hogy azt a parfümöt küldte Neked az eladó), akkor megvan rá az esély, hogy kizárják innen. De azt hogy bizonyítod, hogy a bevizsgálásra elvitt termék volt a csomagban?
Kedves VateraBenz, javíts ki ha sok zagyvaságot írtam.