IDÉZET(Denien @ 2010-01-31 20:25)

Válaszodat köszönöm, De mit tud velem valoban kezdeni ? MErt azt mondta hogy semmilyen nyom nincs a borítékon, semmilyen sérülés, én pedig leragasztottam ezt vastag tesával, pont ezért ha felszakítják akkor azt már nem lehet visszaragasztani és meglátszik ! így nem tudom mi tévő legyek... igazabol nem az 1500Ft on van a hangsuly, hanem azon hogy szinte 99%-ig biztos vagyok benne h a hölgy akar csöbe huzni... :S
Húúú ez a beszúrásod egy kicsit gáz, mert az első mondatot nem rád értettem. Összevontad egy másik hozzászólásommal...
Igazából nem az a hangsúly, hogy ajánlottan, vagy nem ajánlottan küldted, hanem, hogy útközben "meglépett" a cucc a borítékból, vagy a vevő állít valótlanságot.
Én elhiszem Neked, hogy beletetted, miért? Mert valahogy érzem. Viszont belegondolok a vevő oldaláról is, hogy ha nagyon kamuzni akart volna, akkor azt állította volna, hogy meg sem kapta, hisz láthatta a borítékon, hogy csak simán adtad fel. Aztán meg ott a harmadik fél a posta: tudok róla, hogy tünnek el dolgok (a leggázosabb a hétvégi műszak, itt ajánlanám mindenkinek aki simán ad fel valamit, hogy pénteken ne tegye....), viszont ha a postán szedték volna ki belőle, mivel simán küldted a borítékot is szanálták volna, tehát ez sem logikus... Lehet, hogy ezt csak a Colombo tudná kideríteni
Az én véleményem, hogy fizesd neki vissza az 1500 Ft-ot,bár szerintem ettől sem fogsz nyugodtabban aludni.
IDÉZET(bambooflower @ 2010-01-31 21:15)

sok pozitív???! ember, elolvastad az értékeléseit??
Viszont úgy néz ki, hogy a pénzt vissza szokta utalni...