IDÉZET(VateraBenz @ 2010-02-01 09:30)

Tisztelt szaszcow!
Biztonsági szakértőnk válasza:
A rendőrség a nyomozás vezetőjével egyeztetett időpontban a megkeresésre a válaszunkat megkapja. A Büntetőeljárási törvény 71. § (6) szerint: Ha a megkeresett szerv a megkeresést a megállapított határidőn belül nem teljesíti, vagy a megkeresés teljesítését jogosulatlanul megtagadja, rendbírsággal sújtható. A teljesítés jogosulatlan megtagadása esetén - a rendbírság kiszabása mellett, ha a törvényi feltételek fennállnak - az e törvényben meghatározott kényszerintézkedés is elrendelhető."
Azonban szó sincs arról, hogy a rendőrség a Vaterát szankcionálni akarná!
Az igazsághoz hozzátartozik azonban, hogy a megkeresésben megjelölt sértett, valamint a megjelölt vásárolt termék, illetve a vételár sem stimmelt a rendszerünkben tárolt adatokkal. A rendőrséggel történt egyeztetés után azonban kiderült, hogy a rendszerünkkel semmi probléma.
Erről a tényről - és ennek magyarázatáról - azonban ön "elfelejtett" szót ejteni.
Tisztelt vatera...
Ez az "elfelejtés" szó 3 dolog miatt nem fekszik:
1. a feljelentő az édesapám akinek az első gps-t vettem volna karácsonyra.... gondolom nem baj ha ő "vette kézbe" ezt az ügyet....
2. a termék ami miatt a feljelentés lett téve az a terméklapon számmal szereplő és a szóban forgó gps - akkor miért nem tudták Önök melyik ügyről van szó?
3. a darabszámot , árat illetően: Önök néhány sorral lejjebb írták - közvetítők- a konkrét megegyezés az eladó és a vevő ugy mond magánügye .... mi a gond hogy közben a darabszám megváltozott ha az a két ember magánügye - mivel nem holland aukció volt ?
Akkor miért akarják beállítani azt hogy én csusztazok.....???
A rendőrségnek minden pontosan ugy lett elmondva ahogy történt az összes dokumentum adatlap fénymásolatával.
Itt nem az adatokkal van probléma hanem az Önök segítőkészségével....
(az eladó nickneve megvolt, az aukcio száma megvolt - a rendőrség ok nélkül nem kezd nyomozni - és láthatták volna hogy a feljelentő vezetékneve egyezik a sértettével (mivel az apám) .....akkor mi a gond a rendőrségnek való adatszolgáltatással?
nem olyan adatok megerősítését kérte a rendőrség amit Önök nem tudnak (hatnak)-pl. darabszám , ár - hanem azt az információt amit a csalóról tudnak...remélem nem a rendőrségtől (nyomozási adatszolgáltatás) ovják az ügyfeleik személyes adatait ?
Az Önök magyarázata szerintem nevetséges.... azért késtek heteket az adatszolgáltatással mert nem tudták miről van szó????
A biztonsági szakértőjüknek is 1hétbe telt mire az itt leírtakra válaszolt (01.26)...biztosan nem tudta miről van szó ő se....és eddig kereste az ősszefüggéseket
nem csodálkozom ezek után máson sem....
Addig ok minden amíg Önöknek sikeres az üzlet....a többi az magánügye vevőknek - eladóknak ha becsapódtak.
nem kezdtem volna személyeskedni ha nem akarják csusztatásként beállítani a dolgot ami felháborít....
tisztelettel: szaszcow