IDÉZET(yxxxxy @ 2010-02-17 16:46)

MOST MÁR UGY CSINÁLOM HOGY ELMEGYEK A POSTÁRA ÉS MEGKÉRDEM
Nekem erre van itthon egy jó kis mérlegem.

Semmi extra, családi örökség, de pontosan mér és sokat segít.
IDÉZET(yxxxxy @ 2010-02-17 16:46)

(elnézést a következö mondatokér ,,, mindenki azon nyavajok hogy ennyi a posta meg annyi a posta
ÉS A RAGASZTÓ AMIVEL ÖSSZERAGASZTOM ?
persze azt is lehetne mondani hogy kalkuáld bele az áruárába
és ha 1 FT ÉRT MEGY EL VALAMI
??
Ha valaki valamit 1 forintért hirdet meg az számoljon azzal, hogy nem is fog sokkal többért elmenni, sőt lehet csak 1 forint marad a végösszeg. Szóval ezt nem a vevőn kell elverni véleményem szerint.
IDÉZET(zejopy @ 2010-02-17 20:56)

Nagyon fontos kérdés merült fel, amiről eddig még szó sem volt soha.
A múltkor csomagolás közben ki kellett fújnom az orromat, mert könnybe lábadt a szemem, ugyanis egy nagyon szép porcelán köcsögtől kellett megválnom, és sírva fakadtam.
Aztán a tapétavágóval elvágtam az ujjamat, amikor a ragasztószalagot kellett volna, mert a könnyektől nem láttam semmit és össze-vissza hadonásztam.
Tehát úgy érzem, igazán méltányos lenne, ha felszámolhattam volna a pézsé árát és a kötszert persze.
Az utána elfogyasztott gintonikról nem is beszélve, amit fájdalomcsillapítás gyanánt juttattam a szervezetembe.
Szóval akkor mennyi az az annyi?
Kérem, fontolják meg javaslatomat, ezentúl ezek a fogyóeszközök is kerülhessenek be a felszámolható költségek közé.
Lehet, hogy tüntetést fogok szervezni ennek érdekében. Csak az a kérésem, hogy ellentüntetők is legyenek.
Mély tisztelettel: zejopy
(Bocsánat

)
Hát ez irtóra édes.

Most nagyon jót mosolyogtam, sőt, lehet még jogos is lenne a pótlék!!