Kaptam egy bosszú negatívot, és gondoltam ideírom, hogy hátha valakit megkímélek egy későbbi hasonló esettől.
Vettek tőlem egy mini dv kamerát 2010.03.23.án. Aznap küldtem is az elérhetőségeimmel az e-mailt. Másnap mégegyszer írtam neki, hogy kellene a szállítási címe, mert nem kaptam meg. 25. én kaptam egy emilt amiben leírt egy címet ami nem is a nevére szólt, valamint ez a mondat kísérte" Várom a cam-ot,remélem nem lesz vele gond!".
Megmondom őszintén, hogy nem jó szájízzel adtam fel ezek után a kamerát, dehát leütötte nem tudok mást tenni.
Ma 31. én visszahozta a postás, hogy nem vették át, valamint a következő szöveget írták a csomagra."Ezt én nem kértem" Alá is írták.
Azt hiszem ezek után mindenki azt tette volna amit én tettem. Adtam neki egy negatívot, és mellékeltem egy megjegyzést.
Utána jöttem ide a fórumra, hogy utánanézzek kinek milyen esete volt, akkor találtam ezt a szót. Bosszúnegatív!
Bele is borzongtam olyan hatása van, és mire felocsúdtam eszembe jutott rám is ez várhat. Egész nap lestem a visszajelzéseket! Semmi. Mindig semmi. Semmi. És igen! Megérkezett. Na mindegy megnézem, hiszen nem én leszek az egyetlen, viszont lehetek az első. Meredt szemekkel néztem, nem gondoltam lesz ilyenem. De főleg ilyen jellemzésem.
"Fel vagyok háborodva! Megbízhatatlan,rágalmazó,beképzelt műveletlen jelzőkkel illetném....Nem vettem
át a csomagot egyéb okok miatt,erre ő mocskos módon lejáratott. Nem érdekel mit gondolsz,de
legközelebb vállogasd meg a szavaid!!!!A cam-ot meg ezek után d.gd fel,megveszem mástól!
Azért aki "cam-ot"árul legyen figyelmes!
Remélem lehet töröltetni ezt a negatívot
A csomagot nem bontottam ki, le is fogom fényképezni amit rá írtak, hátha az is számít.
Sziasztok