Sziasztok, Katababa01 szeretett volna tőlem 2 db cipőt megvenni és alkudozott, én korrektül leírtam, hogy nem engedek és a postát sem állon (jelzem majdnem új dobozos cipők) erre ő beregisztrált emu200 névvel és leütött nálam 7 db terméket, 30ezren felüliek,amikre kiemelést fizettem és a következő üzenettel illetett "BAROM ARCU akkor most már belefér a posta?" Vaterát kértem azonnal, hogy töröljék a tranzakciókat, tiltólistára tettem. Persze nem törlik, de kérdésem, hogy futhatok a pénzem után? Hogyan tudom kivédeni, hogy ne szórjon tele negatívval? Ha most én negatívra értékelem nálam mind a 7-et akkor egyből inkativálják és már nem is tud engem viszont értékelni? Ez lenne a jó, mert nem szerertném a vaterás üzleteimet egy ilyen miatt elvezsteni. Az egy dolog, hogy fel is jelentem....
SEGÍTSETEK!!!!
SEGÍTSETEK!!!!
Szia!
Az utolsó mondatod a helyes szerintem. (Nem a SEGÍTSETEK!!!!
Előszeded az összes adatot, amit tudsz a Vevődről és a leütött cuccokról, elbattyogsz a rendőrségre, és feljelentést teszel ellene. Az összeg már elég nagy ahhoz, hogy foglalkozzanak vele, aztán majd meglátjuk, hogy kinek lesz igaza. Ha meg netán utalna (picit optimista mondat
Pár órát megérne szerintem