Tisztelt Adminisztrátor(ok),kedves Fórumozók!
Kérem,nézzék el,hogy talán nem megfelelő helyre írok,de új vagyok a fórumon,és itt járnak a legtöbben,én pedig hamar választ szeretnék kapni a kérdésemre,mert nagyon bánt a helyzet
A problémám a következő: egy eladótól (illusion111) vettem két terméket,amit rendben meg is kaptam.
Csakhogy postaköltségnek 870 ft-ot fizettem,a feladó viszont sima elsőbbségivel adta fel,240 Ft-ért.
No én erre igencsak berágtam,és írtam egy semleges értékelést,melyben kifejtettem az előzményeket,és leírtam,hogy véleményem szerint ez a vevő becsapása.De még aznap kiderült,hogy adminisztációs hiba történt,és visszautalták a folyószámlámra a 630 Ft különbözetet.
Kérvényeztem a Vatera ügyfélszolgálatán az értékelés törlését,de azt a választ kaptam,hogy semleges értékelés törlésére nincs lehetőség,mert az "se nem növeli se nem csökkenti a pozitív visszajelzések értékét."
Ez így van,de én a szövegben olyasmit írtam,ami a jelenlegi körülmények között nem állja meg a helyét,hiszen az eladó lerótta velem szemben a kötelezettségét,és én csak rontom a hitelét olyasmivel,ami nem igaz.
Tisztában vagyok vele,hogy az én hibám,mert nem vártam meg az eladó reakcióját,hogy megtudhassam,hajlandó-e a korrigálásra.
Tanultam belőle:Először kommunikálunk,aztán értékelünk
A fórumon viszont azt olvastam,hogy volt már példa kivételes esetekben semleges értékelés törlésére is...
Elnézést kérek,ha túl terjedelmes voltam,de tényleg fontos nekem a dolog,mert nem szeretek alaptalanul vádolni senkit.Persze az is lehet,hogy csak én csinálok a bolhából elefántot...
Kérdésem az,hogy merjem-e újra zavarni az ügyfélszolgálatot a kérésemmel,lehetséges,hogy érdemes lesz?
Köszönöm szíves türelmüket,mindenkinek szép napot kívánok