Köszönöm mindenkinek, aki hozzászólt.
IDÉZET(Chamea @ 2010-08-23 10:53)

Rokkant nyugdíjas ügyfelem nekem is volt, vele meg tudtam egyezni, elment a postára, feladta a pénzt és utána küldtem neki a terméket. Mondta, hogy pár napba beletelik, mondtam, nem baj, megvárom.
Tudom, hogy nem szokás, meg mindenki ellenszenves, de ilyenkor méltányossági alapon csak el lehetne tekinteni a termék adatlapjától és felajánlani az utánvétet, hiszen neki sem lehet könnyebb. Vaterafutár utánvétellel nem kerül sokba(500 forint plusz) és házhoz viszik neki az árut. Minden csak megbeszélés kérdése.
"Midenhova beírja, hogy rokkantnyugdíjas ezáltal megpróbálva bizalmat ébreszteni az eladóban, és tényleg elvárja, hogy megbízzon valaki egy 0-ás értékelésű emberben." - ez meg eléggé cinikus megnyilatkozás, bár ne haragudjon. További kommentet nem is kívánok hozzátenni, mert látatlanba eldönteni, hogy rokkantnyugdíjas-e valaki vagy sem és hogyha az, akkor azzal próbál meg visszaélni....
Chamea, te elolvastad amit írtam? Egyáltalán nem ellenszenves mindenki, neked az? Nem is értem ezt miért írtad, úgy tűnik nem érted mi a problémám...
Kiragadhatsz egy mondatot, de nem sok értelme van, az egészet nézd ...
cinizmus jelentése: részvételt nem tanúsító, léha viselkedés
ezt tényleg komolyan gondolod?
te azt mondtad volna, hogy jó, elküldöm, majd fizetsz... ? Egy ilyen embernek, akinek azt sem érted amit mond, teljesen zavaros és 0 értékelése van?
nekem kiugrott a vállam pár éve és fiatal gyerek létemre sosem lesz már teljesen egészséges, lehet be kéne írnom ezt mindenhova, hátha részvételt tanúsítanak és olcsóbban odaadják amit venni akarok..
de nem ez a fő probléma, hogy beírja, hogy rokkantnyugdíjas, de szerintem ezt rajtad kívül mindenki érti, úgyhogy mindegy...
Vateraoroszlan, egyértelművé tette, hogy már nem kell neki.. már amennyire...
5 órával azután, hogy még akart 30-at utalni, máris volt más készüléke...
az esetleges negatívtól tartok, ezért kéne törölni.. köszi