IDÉZET(Roter1 @ 2010-09-22 21:52)

A másik topikból szó nélkül eltűnt a a hozzászólásom, nem tudom miért?!
Beírom ide, hátha itt megmarad, vagy elmondja vki miért lett törölve!
Tisztelt Roter1!
Kollégám tájékoztatása és naplózott adataink alapján a korábban küldött hozzászólása után pár perccel egy újabb hozzászólásban lényegében tárgytalannak nyilvánította az eredeti felvetést. Ennek megfelelően érdemben nem foglalkoztunk vele és töröltük a két hozzászólást.

Nem tudom jó helyre írok-e, de nem akartam emiatt új topikot nyitni.
Megnyugtatom, hogy nem is lehet új topikot nyitni.

Szeretném, ha véleményeznétek, hogy én fújom e fel a dolgot, bár az igaz, hogy a képen látható aprítót kaptam.
Ez esetben mi a probléma? Amennyiben a termék megfelel a terméklapon leírtaknak, a szerződés nem tekinthető semmisnek.

Ezt vásároltam, ahogy a leírás is mondja: 'a TV Shopból jól ismert' termék,
vásárlás előtt rákerestem a fent nevezett termékre, de csak a hapy chop-ot találtam.
Azt nem körvonalazta az eladó, hogy melyik TV Shopból. Csak jómagam kettőről is tudok.
A megnevezés szerint "Amazing chopper.Happy chop", a kép szerint "Top-That Chopper", a leírásban "Amazing chop". Nem lepődöm meg, hogy nem találta.

A dobozban nem volt semmilyen leírás, nem forog, az anyaga pedig hagy némi kívánnivalót maga után, ahogy a teljesítménye is...
Akkor forog vagy nem forog? Vagy a "teljesítménye hagy némi kívánnivalót" annyit tesz, hogy nincs is teljesítménye?
Összefoglalva azt tudom elmondani, hogy ha a masina segítségével könnyedén tud aprítani, szeletelni, darabolni, kockázni, hagymát, fokhagymát, gombát, paprikát, gyümölcsöket, vagy sajtokat vágni, sőt, akár még jeget is aprítani, akkor nem élhet kifogással.
Ha a fentiek nem teljesülnek, akkor értelmezésünkben a szerződés semmis, így az eladónak visszavételi kötelezettsége van.
A részletekért bátran keresse Ügyfélszolgálatunkat a Kapcsolatfelvételen keresztül!