Kartársak!
A www.aukcioshaz.ah.hu oldalról....
kisjanka(10)
s.o.s - 2008/03/27 10:43:22
s.o.s Szia! Te tudnál mondani valamit kitti826-tal kapcsolatban? Eladtam neki pár dolgot, ő nem fizetett. 12890 Ft-tal lóg nekem. Látom, sokakat átvert, pedig én bíztam benne. Kár volt. Írtam a vaterának, hogy nem fizet, de látom, inaktív is lett közben a tag. Sajnos több mint 120 km-re lakom tőlük, amúgy szívesen elmennék hozzájuk a többi károsulttal. Címét-nevét tudom, az iwiwen is fenn vannak N*** T*** ill. N*** T*** K*** néven, de innen nem nagyon tudok pattogni.Szerinted van valami remény a kártérítésre? Van valami ötleted, javaslatod az ügyben? Köszönöm! Üdv:kisjanka
kisjanka(10)
[RE] s.o.s - 2008/03/27 16:06:39
Szia! Nyomoztam, nem volt nehéz, kb. fél óra alatt rájuk találtam az iwiwen...ismered ezt az oldalt? Ha kell, tudok küldeni meghívót. Szóval megkerestem T*** J***, ő egy fiatalember. Megnéztem az ismerőseit, és mivel menet közben rájöttem, hogy az e-mailekben, a levelezéseinkben sohasem volt aláírás, de egyszer csak "elszólta magát", ott volt, hogy K***. Megnéztem T*** J*** összes K*** nevű ismerősét, és ím ott volt T*** K***, férjezett nevén N*** T*** K***. Egyébként szerintem a férje lehet a főaljadék. Ha kell, a címük is megvan, mivel én hülye elküldtem nekik az árut. Üdv: Enikő
Van iwiw-es hozzáférésem, ezért a fent említett logika szerint meg is találtam az egyént és ami a lényeg az iwiw-re feltett infói szerint valóban 4 gyermeke van.
Nem akarok egy egész iwiw-es oldalt betenni, de itt lehet a feltételezett elkövető
az iwiw-en ezen a userid-n szerepel: userID=1***
Hát nemtudom, rátok bízom....