IDÉZET(lamosoad @ 2010-12-13 13:15)

Eladó neve: Vallserrano
Szerinte, amikor egy termék nincs raktáron, akkor a vevő érdeklődjön a "kérdezzen az eladótól" menüpontban. Ha pedig a vevő érdeklődött, akkor az a válasz érkezik, hogy: "amikor megkérdezte, akkor még 3 db volt raktáron, viszont mire beérkezett az átutalása (2 nap alatt), a termék elfogyott! Ideiglenes készlethiány felmerülhet!"
Ilyen manapság előfordulhat. És akik nem tart 24 órás ügyeletet, pl. hétvégén nincs senki, aki karban tartsa a 19-ezres listát,
az bizony belefut ilyenbe...
IDÉZET
Itt SEMMI sincs raktáron! Akkor minek kezdi el árulni????
Ezt kétlem. Nyilvános bolt. Nem lehet üres. Az egy dolog, hogy ami kurrens, az hamar fogy.
IDÉZET
Minden egyes alkalommal 3 db van raktáron és mindig 3 db fogy el?! Hülyének nézi az embereket.
Múlt héten kinéztem egy autórádiót. Pénteken leütöttem, utaltam. Ma már nem volt a listán. Tehát
ez lehetett az utolsó. Az tény, hogy szombaton munkanap volt, de ezt csak állami cégeknél
és a profitharácsoló multiknál tartják be. Az ilyen kisebb boltok zárva voltak.
Tényleg, nem is néztem, a bankok működtek-e szombaton...
Szóval aki ugyanazt a rádiót kinézte... az sem üthette le, miután leütöttem, mert a termékeket
egyenként viszi fel, nem több darabosan.
IDÉZET
Nem tudja teljesíteni a 3-7 napos szállítási időt! A pozitív értékelései között is rengetegen panaszkodnak a megkésve érkezett termékekre.
Ezen mondjuk én is meglepődtem. A terméklapon 3-7 nap van megadva. A levelükben viszont
azt írták, aki 10-e után rendel, az ne várjon karácsony előtt semmit, és a 2 ünnep között zárva lesznek.
Nem is tudom, aki ünnepek között rendel, azzal mi lesz.
Na, a lényeg, nekem kiderült, hogy mégsem lesz jó a rádió. Mert már lett véve, ahová kellett.
Ekkor megkértem a boltot, hogy legyen más, a rendelés értékéért, végignéztem a 19-ezres
listájukat, és választottam. Kértem, amennyiben lehet, gyorsan adják fel.
Azok után, hogy még én variáltam a rendeléssel, nem volt pofám megemlíteni, hogy
a terméklapon 3-7 nap van... És még jó, hogy nem küldték ki szombaton az árut, mert
csak ma reggel derült ki, hogy mégsem kell...
IDÉZET
DE nem csak ez az egyetlen gond vele! Olyan arrogáns hangnemet enged meg magának, hogy majdnem
lefordultam a székről, amikor az értékelésekre adott válaszait olvastam!
Konkrétan ilyeneket ír a vevőknek:
"Ön vagy skizofrén, vagy idióta"
"...nincs szükségünk a pénzecskéjére..." /persze visszautalni már derogál/
"Mentálisan is jó egészséget kívánok"
stb.stb.stb.
Hát én spec telefonon is beszéltem velük (ez egy bolt, többen dolgoznak ott), akivel én beszéltem az nagyon
jófej, kedves, udvarias és segítőkész srác volt.
IDÉZET
Ráadásul PROFI eladó! Én (okos!) meg úgy rendeltem tőle, hogy nem olvastam el az értékeléseket... Szerencsére az átutalás után "csak" 13 napot kellett várnom a termékre... Mások rosszabbul jártak...
Szégyen, hogy ilyenek árulhatnak vaterán...

Biztos igazad van, meg kellemetlen élményed volt velük, én viszont mást tapasztaltam.
A lassú postázásuk ugyan nekem sem tetszik. A 3-7 nap sem, de átsiklottam felette....