IDÉZET(fagyongy @ 2010-12-27 16:18)

Szia
Azért mertem így megkérdezni, mert az említett felhasználó értékeléseit elnézve tényleg elgondokodtató, hogy alig 2 és fél órát "élt", mint vaterás felhasználó; regisztrált, rögtön le is ütött 325 terméket 99%-ban profiktól és utána semmi. De annyira semmi - és ez a furcsa -, hogy a telefonszámán - amivel beregisztrált -, előfizető nem kapcsolható és aki elküldte neki ELŐRE :-) a terméket, az rögvest vissza is kapta talán azzal, hogy a címzett ismeretlen vagy nem vette át (már nem emlékszem pontosan). Nekem nagy kárt nem okozott, de szintén az értékeléseket olvasgatva akár még okozhatna is :-).
Remélem a piactér tényleg az eladók érdekeit (is) védi.
(Más: ne haragudj, hogy itt kérdezem meg, de Te talán tudod. Ma még ingyenes a feltöltés mindkét piactérre és nem tudom, hogy hogyan kell átlistázni az itt már fenn lévő termékeimet a teszveszre is. A fiók összevonásom oké, viszont a TV-en egyetlen termékem van csak fenn....
Tényleg bocs, hogy ideírtam ezt a pár sort és tényleg csak zárójelben :-) )
Zsuzsi
Igen, ma még van, bár a TV kiírja, hogy fizetsz, de ez csak valami bénázás náluk.

Úgy tudsz átlistázni, hogy a feltöltőlapon van egy új rész, ahol be tudod jelölni, hogy a TV-en is induljon. Fogod látni, az benne a tökjó, hogy nem kell két feltöltést csinálni, hanem csak innen. Szóval ez jó, tényleg.
Az ilyen felhasználókat egyébként (akiről írtál), jól seggbe kellene rugdosni, de nem kicsit, hanem annyira, hogy soha ne felejtse el az örök tanulságot, miszerint más munkájával, idejével, belefektetett energiájával nem illik szórakozni.
Az az ember, aki itt egy-két állás mellett még árul, túlnyomó többségében kidolgozza a belét, mindenki lehúzza a hetedik bőrt is róla, és akkor még ilyen eszetlen barmok játszadoznak vele.
Igen, teljesen szembeállok most a békés önmagammal, ezeknél az eseteknél a testi fenyítés lenne a legalkalmasabb. Lehetőleg nyilvánosan, mint a középkorban, hogy a többi ökör, aki ilyesmin gondolkodik, időben elvesse az eszement ötletet, mert ha már az erkölcsi érzéke a béka segge alatt van, akkor legalább a félelem visszatartaná.
(Kedves Benz! Ha úgy érzi, csillagoznia kell, ám tegye, de szerintem teljesen igazam van.

)