Tiszteletem!
Egy negatív értékelés egyáltalán nem zavarja a vevőt mert nem minősítést nézi, hanem az árat és terméket.
Azon tájékoztatás pedig, hogy a vevő a rendörséghez forduljon amikor nem kapja meg a terméket téves. Én így jártam "vproland" felhsználóval, a rendörség azt mondta forduljak polgári bírósághoz mert oda tartozik. A negativ minősítést pedig el sem küldtem mert az említett eladó primitiv hangú e-mailban közölte, hogy úgyis letagadja a válaszban és letiltva visszanegativoz. Üdvözletem
Egy negatív értékelés egyáltalán nem zavarja a vevőt mert nem minősítést nézi, hanem az árat és terméket.
Azon tájékoztatás pedig, hogy a vevő a rendörséghez forduljon amikor nem kapja meg a terméket téves. Én így jártam "vproland" felhsználóval, a rendörség azt mondta forduljak polgári bírósághoz mert oda tartozik. A negativ minősítést pedig el sem küldtem mert az említett eladó primitiv hangú e-mailban közölte, hogy úgyis letagadja a válaszban és letiltva visszanegativoz. Üdvözletem
Üdvözlet Mindenkinek!
Van két problémásnak minősülő vásárlom.Az egyik aki ez a futáros pasi,de ez nagyon gáz,olyan szép emaileket tudott irni,mint aki udvarolni készül,de amikor felhivtam a figyelmét,hogy az utalásra koncentráljon,akkor jött a szöveg:nincs pénzem.....,postaköltségre csak annyit utalok,amennyit a futárnak is szánnák,vagyis elégedjek meg a 950ft-tal.Vagy igy vagy sehogy.5napja se híre se hamva.Utalt a pk-re 900ft-ot,1060 helyett.
A másik is hasonló eset,Dec.21én leütötte a termékemet,2xer kerestem,mire ő egyszer sem.Tegnap közölte utalt,persze ő is kevesebbet,1060 helyett 990ft.
Most nem az a pár 100 ft külömbség akaszt ki,hanem az,hogy nem értem minek megy a vásárlói értesitő,amibe persze le van irva hogy Jan1-töl mennyi a postadij,az I+ oldal se dísznek van el se olvassák,illetve tartom valószinünek,hogy fel se tudják fogni,hogy mit olvastak,mert az már nem ragad meg bennük.
Miért nekem jutnak az ilyenek?
Valaki segitsen már mit tegyek?
Köszönöm,szép napot!