IDÉZET(98tomcsa @ 2011-01-11 20:26)

Ezzel most nem értek veled egyet. Én nagyon szívesen odaadom valakinek az 1 Ft-ért megnyert terméket, de korábban volt olyan, hogy ezeknél nem vállaltam a postázást. Természetesen a feltételek a leírásban szerepeltek. Ez nem az olcsó cuccról szólt, csak nem vállaltam, ahogy Benz írta a postázással való bajlódást. Megjegyzem ez csak az 1 Ft-ért elkelt termékekre vonatkozott. Megjegyzem elég kicsik nálam a licit lépcsők és a 150 vagy 200 Ft-os cuccoknál ez nem játszott. Mostanában nincs fent annyi termékem, hogy ne férjenek bele ezek is az időmbe, ezért nem szoktam ezt mostanában alkalmazni.
Ááá, nincs energiám vitatkozni, nyűgös vagyok és morcos. De úgy érzem, - és komolyan azt gondolom, hogy nem irányadó a gondolkodásom, tehát csak magamra nézve érzem kötelezőnek, - hogy azzal, hogy feltettem a cuccot 1 Ft-ról, ezt a kockázatot is felvállaltam, mint ahogy azt is, hogy 1 Ft-ért megy el. Na és bajlódik az ember amúgy is vele, fényképezi, mosogatja, termékleírást készít, nekem raktárra is csomagolva kerülnek, tehát még az is. Akkor már a postai csomagolás belefér.
Az egész 1 Ft-os aukciókkal az a bajom, hogy arányaiban több rosszindulatú, megbízhatatlan embert vonz. Van pár nagyon kellemes partnerem onnan is, de legalább annyi lehúzó, postaköltségen szöszölő, Pató Pál uras, és még sorolhatnám... De ez már más kérdés, nem a felvetett.
Viszont megjegyzem, hogy Benz azt mondta, szabad és azt is, hogy te is csináltad már. Ha tehát elővesz a bűnös lustaság, akkor lehet, hogy felbukkan bennem ez az emlék, mint egy vízi hulla és én ebbe fogok kapaszkodni, amikor ideológiát akarok magamnak gyártani a dologhoz.

(Jajajajjj.... de tele van a hócipőm....) (Követelem, hogy valaki vegyen ölbe és mondja azt, hogy: Jól van na... mindjárt vége. )