IDÉZET(Gandy34 @ 2011-02-24 14:35)

zejopy!
Igazad van, csak nem tudom, hogy a pozitív értékelés miatt szóba állnak-e így velem a rendőrségen.. Ez olyan hogy nem jött létre az üzlet meg létre is jött..
Értem.

Azért is kérdeztem vissza, mert nem voltam benne biztos. Hááát, ez valóban kérdés, de szerintem a vatera ÜSZ-nak írt leveleddel viszont tudod bizonyítani, hogy a tévedésedet legalább egy irányba jelezted. Na és neki is tudnia kell bizonyítani, hogy fizetett, és a számlatörténeteddel te is tudod bizonyítani, hogy nem érkezett pénz a számládra. Mindenesetre szerintem összességében kilátástalan a helyzet. A jogi út az egyetlen lehetséges megoldás.
IDÉZET(zsoo88 @ 2011-02-24 13:33)

Nem okoskodni akarok meg nem is vádaskodni de nagyon nagyon érdekes eset. Miért fél annyira a személyes találkától. Azért több 10e kifizetni látatlanban elég merész sztem.
IDÉZET(zsoo88 @ 2011-02-24 15:08)

Elnézést ha félreérthetően fogalmaztam. A dolgok konkrétan arra az eladásra írtam mivel nagyon nem akarja a személyes találkát. Én is vettem több 10e terméket.
Nekem egyértelmű, hogy arra az esetre gondolsz. És van abban valami, amit mondasz. Ha Kecskeméten lakik, az áru is ott van, akkor miért fizesse a postát, főleg utánvétet, és miért kockáztassa, hogy a jó kis magyar posta háromszor falhoz vágja az általa vásárolt árut?
Teljesen tiszta dolog, hogy átadom személyesen. Azt hiszem, bár lehet, hogy tévedek, de a racionalitás lehetőségein belül jó dolog, ha a vevő érdekeit és kívánságát szem előtt tartjuk. Elvégre, bár nekünk is vannak jogaink, de ő fizet. És ez nem kevés pénz. Legalábbis a hétköznapi embernek.
Így nem venném meg semmiképpen. Most már Pécsről sem, mert nem szimpatikus, és igenis furcsa ez az elzárkózás.