IDÉZET(zejopy @ 2011-05-17 21:25)

Nem, és szerintem nem is elvárható, hogy a vevő keresse elő az információkat a netről. Arra van a termékleírás.

De akkor is ott lett ideges, amikor azt mondtad neki, hogy ezt igazán leírhatta volna a terméklapon.

Ma én is majdnem írtam valakinek, de aztán gondoltam, hogy a legritkább esetben köszönik meg az információt, vagy a helyreigazítást. Így inkább hagytam.

Azt én is elismerem, hogy berágott az utolsó mondatom miatt, de ki kell ez miatt zárnia?? nem el akar valamit titkolni??? Sajnálom ezek után nálam is negatív listán van de én nem zárom ki az oldalon.
Ennél durvább esettel is találkoztam már.
Van egy kedves Krekeshangtek_v felhasználó. Akitől szépen megkérdeztem, hogy az Ibiza Sound AMP-1000-es erősítője hogy tud 2x800w-ot. Mert úgy hirdeti főcímben, és PROFI.
Erre agyonvitatkoztuk magunkat, mire kibékültünk a 800W zenei teljesítmény mellett, és a gyártó könyvére hivatkozott ahol ez az adat szerepelt rajta. DE én megnéztem mert volt ehhez szerencsém csak kíváncsiságból és ott is MAX (zenei) teljesítmény szerepelt. majd felhívtam a figyelmét, hogy megtéveszti ezzel a vásárlókat és Ő azt felelte:
"Üdv!
Valóban. Nem is értem miért, a gyári leíárásan nem ez az adat szerepel. De igazából nem látom értelmét a további vitának ezen témában, én nyilván hirdetem tovább ilyen adatokkal, nekem ez az előnyös, a gyári leírásában az én adataim szerepelnek, nyilván nem szúrok ki saját magammal hogy gyengébb adatokkal hirdessem és hallgassak "a te tanácsodra", mint a leírásra. Nagyon sokat eladok belőle, 60 eladott darab után 2 ember volt aki visszahozta és levásárolta az árát, arányaiban ez nagyon jónak számít. Az a te döntésed hogy választasz e ilyen végfokot magadnak vagy sem, az biztos ha az adataim felét vagy háromnegyedét tudja tisztességgel még mindig jól jár az ember, és általában nincs is többre szükség. Hová kell több? ...."
Én konyítok a hangtechnikához, mert 20 éve szakmám, és őrültem dűhitt ha valaki un. hülyének nézi a potenciális vevőit. De ezt nem is nehéz, mert a mai fiatalok szettnek bulizni és jóhiszeműen meg is veszik, de kb. 2-3 hét mire rádöbben hogy nem azt kapta mit várt és akkor mit tesz?.....