IDÉZET(zejopy @ 2011-06-02 18:11)

Az a véleményem nekem, hogyha a Vatera megadja a lehetőséget, hogy szállítási címet tud beírni a vevő, akkor tegye meg. Némelyik vevőtől többször kell címet kérnem, mire megadják.
A 200 Ft-ot jogosan kérte, mert előreutalás van fizetési opciónak megadva, nem pénztári befizetés.
A 401 Ft-on már eleve bukhatott. Ha mindehhez a bank levonja a 200 Ft-ot (asszem OTP-s vállalkozói számlánál annyi), akkor lassan ott tart, hogy ő fizet azért, hogy neked legyen árud.
Mindezt azonban normálisan is meg lehet mondani a vevőnek, ha az ember azt akarja, hogy máskor is vásároljanak tőle. Ordítani és pattogni senkinek sincs joga még privát kapcsolatban sem, nem ám üzletiben.
Nem jól beszéltetek egymással. Te azt hitted, hogy ő kérni fogja a címedet, ő azt hitte, te jó címet adtál meg, mindehhez hozzájött az ő kolerikus beállítottsága. Szerencsétlen tényezők játszottak össze.
Kedves Zejopy, köszönöm a korrekt választ, a másik fél én lennék.
Minden úgy történt, ahogy a "kedves" vevőm leírta, kivéve, hogy a minősíthetetlen hangnem nem az én számból hangzott, hanem az övéből..erre több tanúm is van.
Egy nagyon egyszerű és tiszta adásvételnek indult az egész, a vevő írt a termék megnyerése után, hogy külföldön tartózkodik, addig kéri a türelmemet, írtam, semmi gond, megvárjuk.
A héten a pénz jött, közleményben a vevő neve és egy cím..mint tudjuk, ez egy normális dolog, aki nem akar levelezgetni, így közli az adatait. Feladtam, visszajött, és a 401,-os termékért még én álltam neki telefonálgatni, mire ő fennhangon ordítozott velem, hogy mi jogon postáztam arra a címre, mert ő futárt küldött befizetni, nem ő fizette be. Ennek ellenére a közleményben az Ő neve szerepel...
Ne haragudjon a kedves vevő, de nem vagyok hajlandó a terméket még egyszer postázni, én egyszer már jóhiszeműen kifizettem érte a postázási díjat. Az az cég dolga, hogy a terméket megéri-e ennyiért eladni, én ezt az 1Ft-os aukció indításakor vállaltam, és részemről a kötelezettségemnek eleget is tettem. Megjegyzem, ha vállalnám az utánvétel lehetőségét, akkor ez most még egyszer 960,-omba került volna...
Arról nem is beszélve, hogy olvasta az automatikus üzenetet a licit lejártakor, márpedig olvasta, ha tudott a banki költségről, akkor azt is olvashatta, hogy várom a postázási címet, hogy minnél előbb feladhassam a terméket.
Ha küldi a postaköltséget, minden további nélkül kapja a termékét.
Nem a kolerikus személyiségtípus jegyeit viselem magamon, valószínűleg ezért van ennyi elégedett vevőm:-)
Tina